ITELY ❤️ MANAGER-CEO: LUCIO FUSARO

.
2024

catàleg del Món de productes i accessoris per a perruquers professionals




Thanks
for your vote 👍

X


LUCIO FUSARO
LUCIO FUSARO - ITELY - Manager-CEO

CONTACT - THE PRICE

ITELY ❤️
LUCIO FUSARO
Manager-CEO



President

La nostra història es va originar el 1987. Un repte que va començar amb petits passos i va continuar amb el respecte reverential adequat als líders colossals del sector. Per la nostra banda, vam respondre amb entusiasme, bona feina ètica, idees clares i fets assolibles. Hem confiat en un aspecte senzill però essencial per al nostre desenvolupament: el dissenyador i el valor únic del seu paper professional són el cor de totes les nostres accions.
La nostra empresa crea, formula, fabrica i ven colors exclusius de perruqueria i solucions cosmètiques, centrant-nos en la relació directa amb el dissenyador, el principal soci d'Itely Hairfashion.
El fet que Itely Hairfashion sigui ara una organització internacional amb oficines, divisions i filials de tot el món es deu a tres factors clau que formen part del nostre ADN: promeses autèntiques, excel·lència de producte i habilitats professionals. Aquests són els elements clau que, juntament amb la Innovació i la Recerca, han consolidat la nostra marca i reputació corporativa.
Estem"Made in Itely" iestem orgullosos de ser perquè aquest és un concepte que va més enllà del mer significat de la producció nacional. Significa experiència, cultura, creativitat i estil italià que treballen conjuntament amb les últimes tendències internacionals, creant una concentració d'idees i projectes. És un valor distintiu, és un estil de vida que hem fet nostre perquè forma part de nosaltres i inseparablement vinculat a la nostra història i a la nostra ètica de treball. Ens ho prenem amb nosaltres a tot el món perquè és un art que val la pena compartir.
Ser Itely Hairfashion és una cosa que s'ha d'experimentar de primera mà com a estrella i no com un simple espectador. Si comparteixes els nostres valors i idees, uneix-te a nosaltres. T'esperem!!!

Jo, tu, nosaltres: Itely



Rate this product:


35 click



VUOI PROVARE UN'ALTRA
ALTERNATIVA EFFICACE?

PROVA i PRODOTTI
FARMACA INTERNATIONAL

X