NGJYRA ❤️ E FLOKEVE

.
2024

Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionale
Ngjyra e flokeve

PRODUCTS N°: 160
AҪAI COLOR - ACAI THERAPY

AҪAI COLOR
ACAI THERAPY

Tags AҪAÌ COLOR krem i përhershëm është një krejtësisht të re dhe shumë i butë pa amoniak. Ajo ofron të gjitha avantazhet e një ngjyrë klasike, por pa rrezikun e alle...

Tags AҪAÌ COLOR krem i përhershëm është një krejtësisht të re dhe shumë i butë pa amoniak. Ajo ofron të gjitha avantazhet e një ngjyrë klasike, por pa rrezikun e alle...
Violett 60 PROFESIONI AL - ALCANTARA

Violett 60 PROFESIONI AL
ALCANTARA

Tags krem color Violett 60 profesionale. Krem ngjyra është në xhel dhe është në dispozicion në një gamë të gjerë të ngjyrave të gjithë të përziera së bashku për...

Tags krem color Violett 60 profesionale. Krem ngjyra është në xhel dhe është në dispozicion në një gamë të gjerë të ngjyrave të gjithë të përziera së bashku për...
COLOR.IT - NGJYROSËSE krem - ALDO FORTE

COLOR.IT - NGJYROSËSE krem
ALDO FORTE

Tags: Disa kimike të tilla si amoniak dhe parafenilendiammina, e përdorur për prodhimin e ngjyra e flokëve mund të shkaktojë sëmundje të lëkurës dhe sëmundje të frymëm...

Tags: Disa kimike të tilla si amoniak dhe parafenilendiammina, e përdorur për prodhimin e ngjyra e flokëve mund të shkaktojë sëmundje të lëkurës dhe sëmundje të frymëm...
COLOR.IT - Ngjyra e flokeve krem - ALDO FORTE

COLOR.IT - Ngjyra e flokeve krem
ALDO FORTE

Tags: është një krem të reja për t'u ngjyrosur absolutisht e sigurt për ngjyra, ndriçohet ose errësoj flokët tuaj. Jep shndrit dhe madhështi nëngjyra respektuar struktur...

Tags: është një krem të reja për t'u ngjyrosur absolutisht e sigurt për ngjyra, ndriçohet ose errësoj flokët tuaj. Jep shndrit dhe madhështi nëngjyra respektuar struktur...
TECH 3D Cube - ALFAPARF

TECH 3D Cube
ALFAPARF

teknologji Ekskluzive 3 - dimensionale (3D Cube TECH). 3 komponentët janë të përfshira në formulën (MLV, HA dhe HCI) që punojnë në 3 faza të njëpasnjëshme të procesit...

teknologji Ekskluzive 3 - dimensionale (3D Cube TECH). 3 komponentët janë të përfshira në formulën (MLV, HA dhe HCI) që punojnë në 3 faza të njëpasnjëshme të procesit...
EVOLUCIONI I HCI COLOR - ALFAPARF

EVOLUCIONI I HCI COLOR
ALFAPARF

Me micropigments e saj të pastër kristalizuar HCI (Hyper Color Sistemit Intense) penetron më të lehtë dhe të thellë në strukturën e flokëve. Të pigmente mikro në prani...

Me micropigments e saj të pastër kristalizuar HCI (Hyper Color Sistemit Intense) penetron më të lehtë dhe të thellë në strukturën e flokëve. Të pigmente mikro në prani...
EVOLUCIONI I kontrast COLOR - ALFAPARF

EVOLUCIONI I kontrast COLOR
ALFAPARF

Tags: Kjo është një metodë e errësirë ​​me teknologji të përparuar hartuar për të arritur kontrast ngjyra ndaj bazave të errët ose të errët të mesme, natyrore dh...

Tags: Kjo është një metodë e errësirë ​​me teknologji të përparuar hartuar për të arritur kontrast ngjyra ndaj bazave të errët ose të errët të mesme, natyrore dh...
Ngjyra e flokeve krem - ALLWAVES

Ngjyra e flokeve krem
ALLWAVES

Tags: është një inovative trajtimin kozmetike për t'u ngjyrosur. Falë aplikimit të kozmetikës më të avancuara, çdo hije është formuluar në mënyrë që të rrisin unif...

Tags: është një inovative trajtimin kozmetike për t'u ngjyrosur. Falë aplikimit të kozmetikës më të avancuara, çdo hije është formuluar në mënyrë që të rrisin unif...
COLOR HOLD ® - Color Intensifier - ALTERNA

COLOR HOLD ® - Color Intensifier
ALTERNA

- Enzymetherapy ®, COLOR HOLD është provuar klinikisht për të siguruar 10 herë intensitetin e ngjyrës dhe mbulim më të mirë të flokëve të bardhë. Edhe pas 28 ditë. ...

- Enzymetherapy ®, COLOR HOLD është provuar klinikisht për të siguruar 10 herë intensitetin e ngjyrës dhe mbulim më të mirë të flokëve të bardhë. Edhe pas 28 ditë. ...
ONE60NINE - ARTEGO

ONE60NINE
ARTEGO

teknologji ngjyrosje zhvilluar duke hequr përbërësit më agresive, pa kompromentuar të performancës. Cilat janë komponentët parabens mungojnë, amoniakut dhe resorcinol. Fl...

teknologji ngjyrosje zhvilluar duke hequr përbërësit më agresive, pa kompromentuar të performancës. Cilat janë komponentët parabens mungojnë, amoniakut dhe resorcinol. Fl...
CURTICOLORCREATION - ARTWORK

CURTICOLORCREATION
ARTWORK

një krem ​​për t'u ngjyrosur që kombinon ngjyra të theksuara një teknologji të reja që mbron lëkurën dhe flokët. Një univers i ngjyrave ku rezultatet janë të sigu...

një krem ​​për t'u ngjyrosur që kombinon ngjyra të theksuara një teknologji të reja që mbron lëkurën dhe flokët. Një univers i ngjyrave ku rezultatet janë të sigu...
VISIONS amoniakut FALAS - ngjyrosur ëmbël - ARTWORK

VISIONS amoniakut FALAS - ngjyrosur ëmbël
ARTWORK

Tags: është një brez i ri i ngjyrosur, pa përdorimin e amoniakut, për të dhënë një të re të shërbimit - ngjyra dhe bukuri në flokë. Ka një të kondicionuar dhe bazë...

Tags: është një brez i ri i ngjyrosur, pa përdorimin e amoniakut, për të dhënë një të re të shërbimit - ngjyra dhe bukuri në flokë. Ka një të kondicionuar dhe bazë...
i lejuar - BAREX

i lejuar
BAREX

Tags Certified ORGANIKE M4 Teknologji të lartë e kombinuar me përbërës të certifikuara organike. Pastërti absolute që siguron rezultate të jashtëzakonshme. Ngjyra të g...

Tags Certified ORGANIKE M4 Teknologji të lartë e kombinuar me përbërës të certifikuara organike. Pastërti absolute që siguron rezultate të jashtëzakonshme. Ngjyra të g...
Innovation - BBCOS

Innovation
BBCOS

Tags EXTREME KUQ MIX Ngjyrosje e kuqe që përdor brez të reja të ri. Përzierjen e EXTREME KUQ MIX për hije e Inovacionit të kuqe të Color lejon një intensitet më të mad...

Tags EXTREME KUQ MIX Ngjyrosje e kuqe që përdor brez të reja të ri. Përzierjen e EXTREME KUQ MIX për hije e Inovacionit të kuqe të Color lejon një intensitet më të mad...
keratin COLOR - BBCOS

keratin COLOR
BBCOS

Tags ngjyrosje përhershëm keratin - bazuar Ajo kombinon delikatesë e një ngjyrë pa amoniak, më shumë proteina fizio pajtueshme për flokët :keratin hydrolyzed. Rezultati:...

Tags ngjyrosje përhershëm keratin - bazuar Ajo kombinon delikatesë e një ngjyrë pa amoniak, më shumë proteina fizio pajtueshme për flokët :keratin hydrolyzed. Rezultati:...
COLOR i inovacionit - BBCOS

COLOR i inovacionit
BBCOS

Tags ngjyrosje përmbajtje të ulët amoniakut Një ngjyrë me përmbajtje të ulët të amoniakut me një fuqi të shkëlqyer që mbulon prej flokëve të bardhë. Ajo ka një n...

Tags ngjyrosje përmbajtje të ulët amoniakut Një ngjyrë me përmbajtje të ulët të amoniakut me një fuqi të shkëlqyer që mbulon prej flokëve të bardhë. Ajo ka një n...
BES HI - FI flokeve COLOR - BES

BES HI - FI flokeve COLOR
BES

Tags ngjyrosje kozmetike trajtimin liposomeve fabrikë Përmban liposomeve perime (rodhe, echinacea, xhensen, Wort Shën Gjonit, lisi detit, bli, d - Panthenol B - 5) dhe një ko...

Tags ngjyrosje kozmetike trajtimin liposomeve fabrikë Përmban liposomeve perime (rodhe, echinacea, xhensen, Wort Shën Gjonit, lisi detit, bli, d - Panthenol B - 5) dhe një ko...
BES PROFESIONAL ngjyrosje - BES

BES PROFESIONAL ngjyrosje
BES

Tags trajtimin e bimëve kozmetike ngjyrosje ekstrakte Ekstrakte bimore glycol (Yarrow, rodhe, Birch, Hithër, Rosemary, Sage, Tormentilla) lejojnë përmbajtje për të punuar n...

Tags trajtimin e bimëve kozmetike ngjyrosje ekstrakte Ekstrakte bimore glycol (Yarrow, rodhe, Birch, Hithër, Rosemary, Sage, Tormentilla) lejojnë përmbajtje për të punuar n...
X - perience - BIOSKY

X - perience
BIOSKY

Tags krem color Ngjyrosje krem në dispozicion në 65 hije. Përmban Aloe Vera dhe kreatinë për të ruajtur strukturën e flokëve. Metoda e përdorimit :. 1:1.5 përzierje m...

Tags krem color Ngjyrosje krem në dispozicion në 65 hije. Përmban Aloe Vera dhe kreatinë për të ruajtur strukturën e flokëve. Metoda e përdorimit :. 1:1.5 përzierje m...
streaks FLASH - BLACK

streaks FLASH
BLACK

Tags zbardhues pluhur toning Destaining pluhur me një veprim të dyfishtë zbardhues dhe bojë, e cila lejon krijimin e vija në hije të flash në një aplikim të vetëm. I pr...

Tags zbardhues pluhur toning Destaining pluhur me një veprim të dyfishtë zbardhues dhe bojë, e cila lejon krijimin e vija në hije të flash në një aplikim të vetëm. I pr...
SINTESIS Color Creme - BLACK

SINTESIS Color Creme
BLACK

Tags bojë krem Mbulimi i përgjithshëm i flokëve të bardhë, respektimi i flokëve gjatë trajtimit, të naturalness e ngjyrës, rezultat me kalimin e kohës,shkëlqim dhe bu...

Tags bojë krem Mbulimi i përgjithshëm i flokëve të bardhë, respektimi i flokëve gjatë trajtimit, të naturalness e ngjyrës, rezultat me kalimin e kohës,shkëlqim dhe bu...
COLORIANNE PRESTIGE ONE - BRELIL PROFESSIONAL

COLORIANNE PRESTIGE ONE
BRELIL PROFESSIONAL

Tags asnjë amoniakut Një sistem inovative që garanton për t'u ngjyrosur natyrore në vaj, me pigmente të pastër, një rezultat i madhështi të pashembullt, kohëzgjatjen d...

Tags asnjë amoniakut Një sistem inovative që garanton për t'u ngjyrosur natyrore në vaj, me pigmente të pastër, një rezultat i madhështi të pashembullt, kohëzgjatjen d...
pigmente pastër - CAPILLUM

pigmente pastër
CAPILLUM

Tags pigment ngjyrë që tërheq ngjyrat primare dhe sekondare. Formulimi përzier me ngjyra të oksidimit, rrit reflekset apo neutralizon ato sipas nevojave të operatorit. Ju mun...

Tags pigment ngjyrë që tërheq ngjyrat primare dhe sekondare. Formulimi përzier me ngjyra të oksidimit, rrit reflekset apo neutralizon ato sipas nevojave të operatorit. Ju mun...
NGJYROSËSE krem - CAPILLUM

NGJYROSËSE krem
CAPILLUM

rezultat i një formule të pasuruar me proteina mëndafshi. Lejon të marrë ngjyra të mëdha dhe reflektime të mëdha. Siguron mbulimin total të flokëve të bardhë, një ng...

rezultat i një formule të pasuruar me proteina mëndafshi. Lejon të marrë ngjyra të mëdha dhe reflektime të mëdha. Siguron mbulimin total të flokëve të bardhë, një ng...
Liposomeve flokeve COLOR DHE COLOR STRAIGHTLIGHTS - CHENICE

Liposomeve flokeve COLOR DHE COLOR STRAIGHTLIGHTS
CHENICE

Tags: ngjyrosje bazë të përhershme dhe gjysmë të përhershme me krem / xhel që siguron mbulimin total të flokëve të bardhë, duke e lënë flokët e butë dhe me shkëlqim...

Tags: ngjyrosje bazë të përhershme dhe gjysmë të përhershme me krem / xhel që siguron mbulimin total të flokëve të bardhë, duke e lënë flokët e butë dhe me shkëlqim...
Botanik flokeve COLOR - CHENICE

Botanik flokeve COLOR
CHENICE

Një amoniak për t'u ngjyrosur falas dhe p -fenilemediami, e cila redukton rrezikun e alergjive të frymëmarrjes. Butë në lëkurën e kokës dhe më pak agresive për flokët....

Një amoniak për t'u ngjyrosur falas dhe p -fenilemediami, e cila redukton rrezikun e alergjive të frymëmarrjes. Butë në lëkurën e kokës dhe më pak agresive për flokët....
VITON - CLYNOL

VITON
CLYNOL

Tags bojë krem pa amoniak Një amoniakut pa ngjyrë, në dispozicion në 35 hije. Ajo në mënyrë të përkryer mbulon flokë gri. Gjeth ushqehet thellësisht për një rezulta...

Tags bojë krem pa amoniak Një amoniakut pa ngjyrë, në dispozicion në 35 hije. Ajo në mënyrë të përkryer mbulon flokë gri. Gjeth ushqehet thellësisht për një rezulta...
VITON EKSPERTIZA MOSHA - CLYNOL

VITON EKSPERTIZA MOSHA
CLYNOL

Tags ngjyra e flokëve të përhershëm VITON EKSPERTIZA MOSHA është një gamë të ngjyrave të dizajnuara për flokë të pjekur. Lejon për ngjyrosje të lehtë dhe një mbu...

Tags ngjyra e flokëve të përhershëm VITON EKSPERTIZA MOSHA është një gamë të ngjyrave të dizajnuara për flokë të pjekur. Lejon për ngjyrosje të lehtë dhe një mbu...
STUDIO CREATIVE + PERFECTION EXTREME - CREATIVE STUDIO

STUDIO CREATIVE + PERFECTION EXTREME
CREATIVE STUDIO

Tags: CREATIVE STUDIO + ështëkrem profesionale ngjyrosje që mundëson profesionistë për të marrë :.mbulimi gjithsej të flokëve të bardhë, një ngjyrë të ndritshme dhe ...

Tags: CREATIVE STUDIO + ështëkrem profesionale ngjyrosje që mundëson profesionistë për të marrë :.mbulimi gjithsej të flokëve të bardhë, një ngjyrë të ndritshme dhe ...
A NGJYRA NEW - pa amoniak - DAVINES

A NGJYRA NEW - pa amoniak
DAVINES

Tags: NEW NGJYRA është një sistem inovativ në 3 komponente, një ngjyrë të përhershme me rezultate të jashtëzakonshme. Lehtë për t'u përdorur dhe nuk e mbeturinave, në...

Tags: NEW NGJYRA është një sistem inovativ në 3 komponente, një ngjyrë të përhershme me rezultate të jashtëzakonshme. Lehtë për t'u përdorur dhe nuk e mbeturinave, në...
ELEMENTET 5' - DEMERAL

ELEMENTET 5'
DEMERAL

Tags ELEMENTET është bërë për të fshehur në një njeri të bardhë me flokë të zgjuar dhe të papritur. 6 hije në të njëjtën fillimin ngjyra natyrore dhe flokë të ba...

Tags ELEMENTET është bërë për të fshehur në një njeri të bardhë me flokë të zgjuar dhe të papritur. 6 hije në të njëjtën fillimin ngjyra natyrore dhe flokë të ba...
COLOR FUNDIT 10 ' - DEMERAL

COLOR FUNDIT 10 '
DEMERAL

alkimi e pigmente të çmuar, me depërtimit të shpejtë, reflektimit të dyfishtë dhe efikasitetin maksimal të reagimit, rezultat që siguron ngjyra natyrale, të gjallë dhe ...

alkimi e pigmente të çmuar, me depërtimit të shpejtë, reflektimit të dyfishtë dhe efikasitetin maksimal të reagimit, rezultat që siguron ngjyra natyrale, të gjallë dhe ...
COLOR FULL - DIKSON

COLOR FULL
DIKSON

Tags: sot DIKSON paleta është pasuruar me një risi të habitshme : se correctors ngjyrë në pika të përziera me ngjyra të oksidimit. Ky revolucionare laboratore të reja të...

Tags: sot DIKSON paleta është pasuruar me një risi të habitshme : se correctors ngjyrë në pika të përziera me ngjyra të oksidimit. Ky revolucionare laboratore të reja të...
AFREA amoniakut FALAS - DIKSON

AFREA amoniakut FALAS
DIKSON

Tags përhershëm oxidative për t'u ngjyrosur flokët e Sistemit nga Dikson berber me keratin dhe Camellia naftës Oleifera në krem kozmetike nga një parfum neutral. 100 % amoni...

Tags përhershëm oxidative për t'u ngjyrosur flokët e Sistemit nga Dikson berber me keratin dhe Camellia naftës Oleifera në krem kozmetike nga një parfum neutral. 100 % amoni...
Amoniakut FALAS COLOR DIKSON - DIKSON

Amoniakut FALAS COLOR DIKSON
DIKSON

Tagspërhershëm errësirë ​​re ngjyrë flokësh oksidimi është plotësisht i lirë i amoniakut, antioksidantë p - Phenylenediamine dhe të pasura me elementet natyrore. Ma...

Tagspërhershëm errësirë ​​re ngjyrë flokësh oksidimi është plotësisht i lirë i amoniakut, antioksidantë p - Phenylenediamine dhe të pasura me elementet natyrore. Ma...
DIKSON COLOR PREMIUM EXTRA - DIKSON

DIKSON COLOR PREMIUM EXTRA
DIKSON

Tags krem oksidimi ngjyrosje aromatike me Proteinat dhe ekstrakte bimore (mallow dhe kamomil) pronat aktivë lëkurë -mbrojtjen kundër elementeve. Rezultatet uniforme, të qëndr...

Tags krem oksidimi ngjyrosje aromatike me Proteinat dhe ekstrakte bimore (mallow dhe kamomil) pronat aktivë lëkurë -mbrojtjen kundër elementeve. Rezultatet uniforme, të qëndr...
DIKSON proteina COLOR mëndafshi - DIKSON

DIKSON proteina COLOR mëndafshi
DIKSON

Tags krem oksidimi ngjyrosje aromatike me Proteinat dhe ekstrakte bimore ( mallow dhe kamomil ) pronat aktivë lëkurë -mbrojtjen kundër elementeve. Rezultatet uniforme, të qën...

Tags krem oksidimi ngjyrosje aromatike me Proteinat dhe ekstrakte bimore ( mallow dhe kamomil ) pronat aktivë lëkurë -mbrojtjen kundër elementeve. Rezultatet uniforme, të qën...
Herbs DIKSON COLOR - DIKSON

Herbs DIKSON COLOR
DIKSON

Tags krem oksidimi ngjyrosje aromatike me Proteinat dhe ekstrakte bimore (mallow dhe kamomil) pronat aktivë lëkurë -mbrojtjen kundër elementeve. Rezultatet uniforme, të qëndr...

Tags krem oksidimi ngjyrosje aromatike me Proteinat dhe ekstrakte bimore (mallow dhe kamomil) pronat aktivë lëkurë -mbrojtjen kundër elementeve. Rezultatet uniforme, të qëndr...
SISTEMI EXELLE Revolucion flokeve COLOR - ELEGY

SISTEMI EXELLE Revolucion flokeve COLOR
ELEGY

- Tri- faza e gjysmë të përhershëm, i errët dhe rrufetë - Mbulon për shije me kombinimin e Exelle ulet - Pa erë- A nuk pastrim - Respektoni EXELLE COLOR, ngjyra e përhers...

- Tri- faza e gjysmë të përhershëm, i errët dhe rrufetë - Mbulon për shije me kombinimin e Exelle ulet - Pa erë- A nuk pastrim - Respektoni EXELLE COLOR, ngjyra e përhers...
GET ëmbël ngjyra - ELGON

GET ëmbël ngjyra
ELGON

Tags GetDolce Color është një ngjyrë e përhershme e flokëve plotësisht të lirë të amoniakut, për të ofruar të gjitha avantazhet e një ngjyrë klasike. Kjo është ngj...

Tags GetDolce Color është një ngjyrë e përhershme e flokëve plotësisht të lirë të amoniakut, për të ofruar të gjitha avantazhet e një ngjyrë klasike. Kjo është ngj...
10 MIN - ELGON

10 MIN
ELGON

Tags 10 MIN ështëi përhershëm profesional flokët ngjyrosje krem me Keratin që siguron rezultatet më të mira të mbulimit dhe madhështi të ngjyrës në kohë minimale. C...

Tags 10 MIN ështëi përhershëm profesional flokët ngjyrosje krem me Keratin që siguron rezultatet më të mira të mbulimit dhe madhështi të ngjyrës në kohë minimale. C...
Marrë ngjyrë - ELGON

Marrë ngjyrë
ELGON

e ngjyrim të ndritshme në fuqi natyrore, jetë të gjatë. Features : - Trajtimin veprim, formulimi është me ekstrakt mollë dhe gruri proteinave, me pronat mbrojtëse dhe ush...

e ngjyrim të ndritshme në fuqi natyrore, jetë të gjatë. Features : - Trajtimin veprim, formulimi është me ekstrakt mollë dhe gruri proteinave, me pronat mbrojtëse dhe ush...
LEHTA - ELGON

LEHTA
ELGON

Tags: Drita është një linjë e drejtpërdrejtë errësirë ​​për vetëm përdorim profesional. Shërbim të plotë ngjyra sallon në rritjen e krijimtarinë e teknik profes...

Tags: Drita është një linjë e drejtpërdrejtë errësirë ​​për vetëm përdorim profesional. Shërbim të plotë ngjyra sallon në rritjen e krijimtarinë e teknik profes...
COLOR krem MY - EMMEDICIOTTO

COLOR krem MY
EMMEDICIOTTO

krem ngjyrë nga një performancë shumë të lartë që është patjetër një profesionist i lartë në ngjyra. COLOR krem MY garanton një mbulim të përsosur dhe të plotë t...

krem ngjyrë nga një performancë shumë të lartë që është patjetër një profesionist i lartë në ngjyra. COLOR krem MY garanton një mbulim të përsosur dhe të plotë t...
OIL Ngjyra Passion - amoniakut pa pagesë - EMMEDICIOTTO

OIL Ngjyra Passion - amoniakut pa pagesë
EMMEDICIOTTO

Tags përfaqëson rezultatin emë të përparuar : OIL Ngjyra Passion - amoniakut të lirë ka një aromë të këndshme, nuk shkakton urth sepse amoniak- pa, shumë të kozmetike ...

Tags përfaqëson rezultatin emë të përparuar : OIL Ngjyra Passion - amoniakut të lirë ka një aromë të këndshme, nuk shkakton urth sepse amoniak- pa, shumë të kozmetike ...
COLORDEFEND - EMSIBETH

COLORDEFEND
EMSIBETH

Tags COLORDEFEND është një linjë e produkteve në mënyrë specifike për të mbështetur ngjyrën e shërbimit teknik për të mbrojtur dhe për të mbrojtur jetën dhe madhë...

Tags COLORDEFEND është një linjë e produkteve në mënyrë specifike për të mbështetur ngjyrën e shërbimit teknik për të mbrojtur dhe për të mbrojtur jetën dhe madhë...
CROMAKEY - OIL - EMSIBETH

CROMAKEY - OIL
EMSIBETH

Tags ROMAKEY - OIL është sistemi i ri i naftës në errësirë ​​të teknologjisë së lartë amoniak- të lirë dhe të lehtë për t'u përdorur që mbulon dhe lightens der...

Tags ROMAKEY - OIL është sistemi i ri i naftës në errësirë ​​të teknologjisë së lartë amoniak- të lirë dhe të lehtë për t'u përdorur që mbulon dhe lightens der...
COLOR TERMIKE - EMSIBETH

COLOR TERMIKE
EMSIBETH

Thanks gjitha Uji termik, COLOR TERMIKE sinonim për madhështi, Extremely ndritshme, hydration dhe kohëzgjatja e ngjyra e me kalimin e kohës duke respektuar kapilar ekuilibrit....

Thanks gjitha Uji termik, COLOR TERMIKE sinonim për madhështi, Extremely ndritshme, hydration dhe kohëzgjatja e ngjyra e me kalimin e kohës duke respektuar kapilar ekuilibrit....
LINE NGJYRA - EVERLINE

LINE NGJYRA
EVERLINE

Tags NGJYRA ngjyrosje profesional Ngjyrosje profesionale formuluar me alkool natyrore që rrjedhin nga naftës kokosit, të butë dhe mbrojtëse, të marrë një ngjyrosje tone n...

Tags NGJYRA ngjyrosje profesional Ngjyrosje profesionale formuluar me alkool natyrore që rrjedhin nga naftës kokosit, të butë dhe mbrojtëse, të marrë një ngjyrosje tone n...
PERFECTA krem COLOR - FAIPA

PERFECTA krem COLOR
FAIPA

Tags PERFECTA krem COLOR është një produkt me një të butë, pronat xhelatinoz që e bën atë shumë të shpejtë përzierjen me oxidants dhe lehtëson aplikimin dhe shpërnda...

Tags PERFECTA krem COLOR është një produkt me një të butë, pronat xhelatinoz që e bën atë shumë të shpejtë përzierjen me oxidants dhe lehtëson aplikimin dhe shpërnda...
SAFE COLOR PROFESIONAL krem - FAIPA

SAFE COLOR PROFESIONAL krem
FAIPA

Tags SAFE PROFESIONAL COLOR krem është një ngjyrosje krem e flokëve, të përhershëm, vaj gruri embrion për ushqyes dhe mbrojtës. Synuar punën për të marrë për t'u ngjy...

Tags SAFE PROFESIONAL COLOR krem është një ngjyrosje krem e flokëve, të përhershëm, vaj gruri embrion për ushqyes dhe mbrojtës. Synuar punën për të marrë për t'u ngjy...
TRE COLOR krem NGJYRA - FAIPA

TRE COLOR krem NGJYRA
FAIPA

Tags: TRE COLOR krem është një ngjyrosje e flokëve, i përhershëm, pasuruar me vaj esencial e pemë çaji qetësues dhe mbrojtëse. Formuluar për të siguruar ngjyrat në qet...

Tags: TRE COLOR krem është një ngjyrosje e flokëve, i përhershëm, pasuruar me vaj esencial e pemë çaji qetësues dhe mbrojtëse. Formuluar për të siguruar ngjyrat në qet...
FARMAGAN flokeve COLOR - FARMAGAN

FARMAGAN flokeve COLOR
FARMAGAN

sistemi unik për t'u ngjyrosur formuluar nga laboratorët Farmagan ju lejon të merrni një errësirë ​​jetik dhe i butë që mbron flokët nga rrënja deri te maja. Kjo ës...

sistemi unik për t'u ngjyrosur formuluar nga laboratorët Farmagan ju lejon të merrni një errësirë ​​jetik dhe i butë që mbron flokët nga rrënja deri te maja. Kjo ës...
FARMAGAN flokeve COLOR amoniakut FALAS - FARMAGAN

FARMAGAN flokeve COLOR amoniakut FALAS
FARMAGAN

Tags: ngjyrosje delikate në flokë, në sajë të formulës pa amoniak, të aftë për të siguruar mbulim të plotë të flokëve të bardhë dhe të ndriçimit të tone të shum...

Tags: ngjyrosje delikate në flokë, në sajë të formulës pa amoniak, të aftë për të siguruar mbulim të plotë të flokëve të bardhë dhe të ndriçimit të tone të shum...
GYPTIS - FAUVERT PROFESSIONNEL

GYPTIS
FAUVERT PROFESSIONNEL

Tags patentuar risi e vërtetë nga kërkimin dhe zhvillimin FAUVERT, krem kujdesit të lëkurës coloranteGYPTIS ka një cosmeticità jashtëzakonshme të bazuar në një kombinim...

Tags patentuar risi e vërtetë nga kërkimin dhe zhvillimin FAUVERT, krem kujdesit të lëkurës coloranteGYPTIS ka një cosmeticità jashtëzakonshme të bazuar në një kombinim...
Framcolor Glamour - FRAMESI

Framcolor Glamour
FRAMESI

Tags oksidimi krem ngjyrë Gati për t'u përdorur, Framcolor Glamour ofrohet në disa hije të ndryshme premixed dhe realizon : scuriture 1 ose 2 tone, rrufetë deri në 5 ton, ...

Tags oksidimi krem ngjyrë Gati për t'u përdorur, Framcolor Glamour ofrohet në disa hije të ndryshme premixed dhe realizon : scuriture 1 ose 2 tone, rrufetë deri në 5 ton, ...
FUTURE Framcolor - FRAMESI

FUTURE Framcolor
FRAMESI

Tags krem klasike ngjyrosje Framcolor FUTURA është një ngjyrosje klasik i traditës së madhe që është vlerësuar për performancën e saj të veçantë : • hije intensiv...

Tags krem klasike ngjyrosje Framcolor FUTURA është një ngjyrosje klasik i traditës së madhe që është vlerësuar për performancën e saj të veçantë : • hije intensiv...
FRAMCOLOR2001 - FRAMESI

FRAMCOLOR2001
FRAMESI

Tags t'u ngjyrosur krem me efekt natyral Rafinuar, e butë, e natyrshme, Framcolor 2001 dashur nga ekspertë nga e gjithë bota për punën e saj të jashtëzakonshme : famë të...

Tags t'u ngjyrosur krem me efekt natyral Rafinuar, e butë, e natyrshme, Framcolor 2001 dashur nga ekspertë nga e gjithë bota për punën e saj të jashtëzakonshme : famë të...
COLOR - FREE LIMIX

COLOR
FREE LIMIX

Një përzgjedhje të 107 hije për mundësitë e pafundme për ngjyra të shkëlqyer dhe të qëndrueshme. Ngjyrat janë profesionale, plot me parimet aktive, të fortë dhe të ...

Një përzgjedhje të 107 hije për mundësitë e pafundme për ngjyra të shkëlqyer dhe të qëndrueshme. Ngjyrat janë profesionale, plot me parimet aktive, të fortë dhe të ...
Krem karamel Gënjeshtër Kuti bojërash - ngjyra ekstreme - FUDGE

Krem karamel Gënjeshtër Kuti bojërash - ngjyra ekstreme
FUDGE

Tags: Nuk ka amoniakut dhe jo peroksid. Kjo ju lejon të ngjyra e flokëve, që duket i përulur dhe i mërzitshëm. Ajo zgjat 3-30 lan siguruar të ndritshme, rezultate të gjall...

Tags: Nuk ka amoniakut dhe jo peroksid. Kjo ju lejon të ngjyra e flokëve, që duket i përulur dhe i mërzitshëm. Ajo zgjat 3-30 lan siguruar të ndritshme, rezultate të gjall...
Colorance Staycool blondes brunettes & - GOLDWELL

Colorance Staycool blondes brunettes &
GOLDWELL

Tags: Nga ngjyrave të freskëta dhe me ngjyra të ndezura e perla dhe tonet e çmuara të metaleve të CoolProtect përmes teknologji inovative,Colorance ri nga Goldwell blondes b...

Tags: Nga ngjyrave të freskëta dhe me ngjyra të ndezura e perla dhe tonet e çmuara të metaleve të CoolProtect përmes teknologji inovative,Colorance ri nga Goldwell blondes b...
ELumen - GOLDWELL

ELumen
GOLDWELL

Tags: ngjyra e përhershme pa Pa ngjyrë te oksidimit pa amoniak ose derivatet e saj. Ofron një lustër të veçantë dhe një ngjyrë intensive të ndritshme të gjatë të qënd...

Tags: ngjyra e përhershme pa Pa ngjyrë te oksidimit pa amoniak ose derivatet e saj. Ofron një lustër të veçantë dhe një ngjyrë intensive të ndritshme të gjatë të qënd...
TOPCHIC - GOLDWELL

TOPCHIC
GOLDWELL

Tags ngjyra e flokëve të përhershëm Për t'u ngjyrosur është jashtëzakonisht i besueshëm në çdo hap të shërbimit, lejon për të shprehur edhe më shumë kreativiteti...

Tags ngjyra e flokëve të përhershëm Për t'u ngjyrosur është jashtëzakonisht i besueshëm në çdo hap të shërbimit, lejon për të shprehur edhe më shumë kreativiteti...
lUKSOZE haircolor - GREEN LIGHT

lUKSOZE haircolor
GREEN LIGHT

Tags krem ngjyrë Të pigmente mikro që përbëjnë produktin lejojë një sasi e vogël e amoniakut në përbërjen e tij, është e nevojshme për të hapur fibrave të flokë...

Tags krem ngjyrë Të pigmente mikro që përbëjnë produktin lejojë një sasi e vogël e amoniakut në përbërjen e tij, është e nevojshme për të hapur fibrave të flokë...
Tonalitet COLOR SOFT - GREEN LIGHT

Tonalitet COLOR SOFT
GREEN LIGHT

Tags krem të gjallë ngjyrosje SOFT ngjyrosje ëmbël pa amoniak Trajtimi i amoniakut pa t'u ngjyrosur krem është shumë efektive në aspektin e mbulimit, mbrojtjen, butësi d...

Tags krem të gjallë ngjyrosje SOFT ngjyrosje ëmbël pa amoniak Trajtimi i amoniakut pa t'u ngjyrosur krem është shumë efektive në aspektin e mbulimit, mbrojtjen, butësi d...
JETA PAINT NEW AGE FORMULA - HALONIS

JETA PAINT NEW AGE FORMULA
HALONIS

krem ngjyrë nga formula profesionale të pasura me substanca kozmetike zgjedhura ngjyra dhe brezit të fundit, me pi shkallë të lartë të pastërtisë (mbi 99 %). Siguron : &b...

krem ngjyrë nga formula profesionale të pasura me substanca kozmetike zgjedhura ngjyra dhe brezit të fundit, me pi shkallë të lartë të pastërtisë (mbi 99 %). Siguron : &b...
CHROMATIQUE COLOR MBLEDHJA - HANTESIS

CHROMATIQUE COLOR MBLEDHJA
HANTESIS

Tags: ka një bazë të krem - xhel që kontribuon në mbulimin total të flokëve të bardhë dhe lë flokët e butë dhe me shkëlqim. Përmban : • Coral Alga :. pasur në Mois...

Tags: ka një bazë të krem - xhel që kontribuon në mbulimin total të flokëve të bardhë dhe lë flokët e butë dhe me shkëlqim. Përmban : • Coral Alga :. pasur në Mois...
NATYRA CHROMATIQUE - HANTESIS

NATYRA CHROMATIQUE
HANTESIS

Tags CHROMATIQUE NATYRA është një ngjyrë e përhershme e flokëve pa amoniak dhe pa P - Phenilendiamine për një ngjyrë natyrale, të ndritshme dhe të gjatë të qëndrueshm...

Tags CHROMATIQUE NATYRA është një ngjyrë e përhershme e flokëve pa amoniak dhe pa P - Phenilendiamine për një ngjyrë natyrale, të ndritshme dhe të gjatë të qëndrueshm...
SISTEMI COLOR -ngjyra në 3D - HELEN SEWARD

SISTEMI COLOR -ngjyra në 3D
HELEN SEWARD

Tags ekuilibrin e përsosur e ngjyra kozmetike formulë HP, në gjendje për rindërtimin e pigmentim natyrore të flokëve për një ngjyrë për çudi të plotë dhe tre- dimensi...

Tags ekuilibrin e përsosur e ngjyra kozmetike formulë HP, në gjendje për rindërtimin e pigmentim natyrore të flokëve për një ngjyrë për çudi të plotë dhe tre- dimensi...
HTK KREAMCOLOR - HTK

HTK KREAMCOLOR
HTK

Tags HTK KREAMCOLOR është ngjyra që siguron specialistët ngjyra mbulimin e përsosur e flokëve të bardhë deri në 100 % uniformiteti dhe fortësi ngjyra me kalimin e kohës....

Tags HTK KREAMCOLOR është ngjyra që siguron specialistët ngjyra mbulimin e përsosur e flokëve të bardhë deri në 100 % uniformiteti dhe fortësi ngjyra me kalimin e kohës....
PROFESIONI JO COLOR AM - INDOLA

PROFESIONI JO COLOR AM
INDOLA

Tags: ngjyra e flokëve të përhershëm pa amoniak rehydration Një ngjyra pa amoniak dhe pa erë. Përmbytjet çdo flokët e vetme e substancave tepër hidratues që veprojnë ng...

Tags: ngjyra e flokëve të përhershëm pa amoniak rehydration Një ngjyra pa amoniak dhe pa erë. Përmbytjet çdo flokët e vetme e substancave tepër hidratues që veprojnë ng...
PROFESIONI RAPID COLOR - INDOLA

PROFESIONI RAPID COLOR
INDOLA

Tags ngjyrosje Fast Dhjetë minuta e ekspozimit për të marrë një ngjyrosje të patëmetë dhe të gjatë të qëndrueshme. Fakti PROFESIONI RAPID COLOR integron inovative for...

Tags ngjyrosje Fast Dhjetë minuta e ekspozimit për të marrë një ngjyrosje të patëmetë dhe të gjatë të qëndrueshme. Fakti PROFESIONI RAPID COLOR integron inovative for...
Nutrilux - INTERCOSMO

Nutrilux
INTERCOSMO

Tags Një formulë inovative që kombinon performancën e ngjyra natyrale e rezultatit për një mbrojtje deri në 100% *. Amoniaku në 0 %. Refleksione plotë, intensiv dhe i sofi...

Tags Një formulë inovative që kombinon performancën e ngjyra natyrale e rezultatit për një mbrojtje deri në 100% *. Amoniaku në 0 %. Refleksione plotë, intensiv dhe i sofi...
Voila krem NATASPHERE 4 - krem ngjyrë - INTERCOSMO

Voila krem NATASPHERE 4 - krem ngjyrë
INTERCOSMO

Tags re Voila krem NATASPHERE 4 është i bazuar në një mikronizimit inovative të teknologjisë të elementeve aktive që garantojnë rezultatin maksimal ngjyra me respektim të...

Tags re Voila krem NATASPHERE 4 është i bazuar në një mikronizimit inovative të teknologjisë të elementeve aktive që garantojnë rezultatin maksimal ngjyra me respektim të...
rra - KAARAL

rra
KAARAL

Tags krem me ngjyrë me Krem me ngjyrë me mëndafsh hydrolyzed, për një ngjyrim të përhershëm dhe në sajë kalori të proteinave mëndafshi dhe pigmente mikro për ngjyrë d...

Tags krem me ngjyrë me Krem me ngjyrë me mëndafsh hydrolyzed, për një ngjyrim të përhershëm dhe në sajë kalori të proteinave mëndafshi dhe pigmente mikro për ngjyrë d...
SILKERA NGJYROSËSE krem - KAARAL

SILKERA NGJYROSËSE krem
KAARAL

gamë e ngjyra anti-plakje, ideal për flokët e dëmtuara brishtë, i brishtë dhe i dehidratuar. Formula e saj kombinon pronat lustrim dhe zbutjen vetitë e proteinave mëndafsh...

gamë e ngjyra anti-plakje, ideal për flokët e dëmtuara brishtë, i brishtë dhe i dehidratuar. Formula e saj kombinon pronat lustrim dhe zbutjen vetitë e proteinave mëndafsh...
Cramer COLOR - KEMON

Cramer COLOR
KEMON

Tags përhershëm të sistemit për t'u ngjyrosur flokët e bazuar në vajra bimore Ngjyra ngjyra Përhershëm simbol klasik i shije italiane. Një ngjyrë klasik që është gjith...

Tags përhershëm të sistemit për t'u ngjyrosur flokët e bazuar në vajra bimore Ngjyra ngjyra Përhershëm simbol klasik i shije italiane. Një ngjyrë klasik që është gjith...
nayo - KEMON

nayo
KEMON

Tags: ngjyrosje përhershëm pa amoniak dhe pa parafenilendiammina, me ekstrakte natyrore nga bujqësia organike certifikuar. Mungesa e amoniakut, mungesa e odors dhe textures të ...

Tags: ngjyrosje përhershëm pa amoniak dhe pa parafenilendiammina, me ekstrakte natyrore nga bujqësia organike certifikuar. Mungesa e amoniakut, mungesa e odors dhe textures të ...
ECURIA HD - KEMON

ECURIA HD
KEMON

Tags: ngjyrosje reflektime të përhershme definicion të lartë jashtëzakonisht të mprehtë dhe të gjallë. Inovative HD Pigment, grimca bojë karakterizohen nga definicion të...

Tags: ngjyrosje reflektime të përhershme definicion të lartë jashtëzakonisht të mprehtë dhe të gjallë. Inovative HD Pigment, grimca bojë karakterizohen nga definicion të...
Yo COLOR SISTEMI : nayo - KEMON

Yo COLOR SISTEMI : nayo
KEMON

Tags SISTEMI yo COLOR është sistemi ngjyrosje të integruar, i dedikuar për kujdesin dhe mirëqenien e flokëve me ngjyrë. Një trilogji e produkteve ekskluzive të dizajnuara ...

Tags SISTEMI yo COLOR është sistemi ngjyrosje të integruar, i dedikuar për kujdesin dhe mirëqenien e flokëve me ngjyrë. Një trilogji e produkteve ekskluzive të dizajnuara ...
KKU - KLERAL SYSTEM

KKU
KLERAL SYSTEM

Tags ngjyrosje pluhur Pluhur i ri ngjyrosje aktivizohet me amoniak dhe ujë pa peroksid hidrogjeni. Ofron mbrojtje për fibër e flokëve dhe kokës për shkak të mungesës së ...

Tags ngjyrosje pluhur Pluhur i ri ngjyrosje aktivizohet me amoniak dhe ujë pa peroksid hidrogjeni. Ofron mbrojtje për fibër e flokëve dhe kokës për shkak të mungesës së ...
MAJIREL MIX - L OREAL

MAJIREL MIX
L OREAL

Tags MAJIREL MIX shton kreativitetin në botën e ngjyrës me 6 ngjyrë të përqendrohet për të përziera me Majirel pastër dhe Majirouge për të rritur apo reflektimet e sakt...

Tags MAJIREL MIX shton kreativitetin në botën e ngjyrës me 6 ngjyrë të përqendrohet për të përziera me Majirel pastër dhe Majirouge për të rritur apo reflektimet e sakt...
Luo COLOR - ngjyra të freskëta , të ndritshme , embossed - L OREAL

Luo COLOR - ngjyra të freskëta , të ndritshme , embossed
L OREAL

ngjyrosje që zbardh oksidimi me 2 - Ton 1 / 2 deri 3 hije në vetëm 20 minuta. Mbulimi deri në 70% të flokëve të bardhë. Teknologji e re :. Nutrishine në vaj farë rrushi ...

ngjyrosje që zbardh oksidimi me 2 - Ton 1 / 2 deri 3 hije në vetëm 20 minuta. Mbulimi deri në 70% të flokëve të bardhë. Teknologji e re :. Nutrishine në vaj farë rrushi ...
MAJICONTRAST - krem bukuria - L OREAL

MAJICONTRAST - krem bukuria
L OREAL

Tags MAJICONTRAST shërbim ju lejon të bëni të shpejtë, 15 minuta, në një gjest të vetëm. Ideal për bazat e të errëta (të fondeve 1-2-3-4-5) fizikë ose ngjyrë. Pigmen...

Tags MAJICONTRAST shërbim ju lejon të bëni të shpejtë, 15 minuta, në një gjest të vetëm. Ideal për bazat e të errëta (të fondeve 1-2-3-4-5) fizikë ose ngjyrë. Pigmen...
Majirouge - L OREAL

Majirouge
L OREAL

- Perfect - Ionene inovative teknologji G + Incell Ngjyra e ngurta, uniforma, e shkëlqyer dhe këmbëngulës nuanca 14 hije të ndarë në 2 grupe : - KUQ / ​​sofër : 4.65...

- Perfect - Ionene inovative teknologji G + Incell Ngjyra e ngurta, uniforma, e shkëlqyer dhe këmbëngulës nuanca 14 hije të ndarë në 2 grupe : - KUQ / ​​sofër : 4.65...
Majirouge RUBILANE - L OREAL

Majirouge RUBILANE
L OREAL

në sajë të patentës Tags prekursorët Rubilane, e gjatë të qëndrueshme, tipare të reja të kuqe të thellë dhe të shkëlqyer : -. Refleksione edhe më intensive dhe shkë...

në sajë të patentës Tags prekursorët Rubilane, e gjatë të qëndrueshme, tipare të reja të kuqe të thellë dhe të shkëlqyer : -. Refleksione edhe më intensive dhe shkë...
Majiblond ULTRA - L OREAL

Majiblond ULTRA
L OREAL

Tags: Për të gjitha nuancat ka një trajtim të thellë për flokë të mbrojtur dhe të ndritshme të gjatë. - Teknologji inovative Incell ionene G + B + Neutral - Zbardhues t...

Tags: Për të gjitha nuancat ka një trajtim të thellë për flokë të mbrojtur dhe të ndritshme të gjatë. - Teknologji inovative Incell ionene G + B + Neutral - Zbardhues t...
SISTEMI COLOR - LA BIOSTHETIQUE

SISTEMI COLOR
LA BIOSTHETIQUE

Tags krem color Një ngjyrë që ofron mbulim të shkëlqyer të flokëve të bardhë, ngjyra mahnitëse dhe të lehta intensive. Mbrojtja e lëkurës dhe të flokëve. Përmban ...

Tags krem color Një ngjyrë që ofron mbulim të shkëlqyer të flokëve të bardhë, ngjyra mahnitëse dhe të lehta intensive. Mbrojtja e lëkurës dhe të flokëve. Përmban ...
Lanza - LANZA

Lanza
LANZA

ngjyrim se vulat dhe mbron flokët falë serum ekskluzive :. Lule Shield Kompleksi i cili vulos flokët për një kohëzgjatje më të gjatë të ngjyrës Shades koleksion ësht...

ngjyrim se vulat dhe mbron flokët falë serum ekskluzive :. Lule Shield Kompleksi i cili vulos flokët për një kohëzgjatje më të gjatë të ngjyrës Shades koleksion ësht...
WING COLOR - LIRIAS

WING COLOR
LIRIAS

Tags ngjyrë krem e flokëve Krem ngjyrë të pasura me proteina që lejojnë jo vetëm të ngjyra e flokëve, por për të ruajtur strukturën. Nga testeve laboratorike, është...

Tags ngjyrë krem e flokëve Krem ngjyrë të pasura me proteina që lejojnë jo vetëm të ngjyra e flokëve, por për të ruajtur strukturën. Nga testeve laboratorike, është...
SHKALLËZIMI EASY - LISAP

SHKALLËZIMI EASY
LISAP

Tags: është revolucioni i ngjyrosur profesionale :krem është 100 % amoniak teknologji për t'u ngjyrosur flokët e lirë HGL System -Sistemi i përbërësit aktiv dhe ekstrakte...

Tags: është revolucioni i ngjyrosur profesionale :krem është 100 % amoniak teknologji për t'u ngjyrosur flokët e lirë HGL System -Sistemi i përbërësit aktiv dhe ekstrakte...
LK Fruta - LISAP

LK Fruta
LISAP

Ideal për flokë të dëmtuar, Traktatet, veçanërisht i thatë. Në natyrës, Laboratorët Research & Development Lisap, kanë gjetur zgjidhje përfundimtare për ngjyra gjit...

Ideal për flokë të dëmtuar, Traktatet, veçanërisht i thatë. Në natyrës, Laboratorët Research & Development Lisap, kanë gjetur zgjidhje përfundimtare për ngjyra gjit...
SHKALLËZIMI TANI COLOR - LISAP

SHKALLËZIMI TANI COLOR
LISAP

Tags: Absolutisht unike në teknologjinë e saj të zgjuar Pesë Hapi i Sistemit Fusion, duke njohur llojin dhe gjendjen e flokëve, rregullon intensitet dhe depërtimit të forcav...

Tags: Absolutisht unike në teknologjinë e saj të zgjuar Pesë Hapi i Sistemit Fusion, duke njohur llojin dhe gjendjen e flokëve, rregullon intensitet dhe depërtimit të forcav...
LISAP MAN COLOR - LISAP

LISAP MAN COLOR
LISAP

Tags Lisap Njeriu Color është ngjyra profesionale mashkull100 % amoniakut pagesëprojektuar ad hoc për njeriun modern. LISAP MAN COLOR : • mbron dhe ka një anti-plakje të fi...

Tags Lisap Njeriu Color është ngjyra profesionale mashkull100 % amoniakut pagesëprojektuar ad hoc për njeriun modern. LISAP MAN COLOR : • mbron dhe ka një anti-plakje të fi...
COLORINSIDER - MATRIX

COLORINSIDER
MATRIX

ngjyra transformon përvojë në një moment e kënaqësi. Comfort gjatë aplikimit, duke respektuar fibër e flokëve, të butë në lëkurë e kokës, ngjyra të rezultojë në ...

ngjyra transformon përvojë në një moment e kënaqësi. Comfort gjatë aplikimit, duke respektuar fibër e flokëve, të butë në lëkurë e kokës, ngjyra të rezultojë në ...
Logjika : COLOR ADN- SISTEMI - MATRIX

Logjika : COLOR ADN- SISTEMI
MATRIX

Tags oksidimi ngjyrosje xhel për kreativitet maksimale. Refleksione pastër për zgjidhje të pafund krijuese. Një sistem i lartësitë e ton kalibruar për një rezultat ngjyrë...

Tags oksidimi ngjyrosje xhel për kreativitet maksimale. Refleksione pastër për zgjidhje të pafund krijuese. Një sistem i lartësitë e ton kalibruar për një rezultat ngjyrë...
DREAM.AGE - MATRIX

DREAM.AGE
MATRIX

Tags DREAM.AGE nga SOCOLOR.beauty është ngjyra e re për të oksidimit ringjalljen përmbajtje të ulët amoniakut e cila lejon për të marrë : - Një mbulim i përkryer dhe un...

Tags DREAM.AGE nga SOCOLOR.beauty është ngjyra e re për të oksidimit ringjalljen përmbajtje të ulët amoniakut e cila lejon për të marrë : - Një mbulim i përkryer dhe un...
MedaVita COLOR - MEDAVITA

MedaVita COLOR
MEDAVITA

krem ngjyra për vetë - mbrojtëse Krem Color pasuruar me ekstrakte të Limnantes alba, një bimë e familjes u rrit, e cila mbron bastunin gjatë errësirë ​​dhe rrit rezul...

krem ngjyra për vetë - mbrojtëse Krem Color pasuruar me ekstrakte të Limnantes alba, një bimë e familjes u rrit, e cila mbron bastunin gjatë errësirë ​​dhe rrit rezul...
Superschiarente COLOR - MEDAVITA

Superschiarente COLOR
MEDAVITA

Tags vetë- mbrojtëse krem ngjyrë oksidimi Lightens flokët natyrore nga më shumë se 4 tonet dhe është i butë, rritjen ngjyrën natyrale me lojë e mahnitshme të dritës....

Tags vetë- mbrojtëse krem ngjyrë oksidimi Lightens flokët natyrore nga më shumë se 4 tonet dhe është i butë, rritjen ngjyrën natyrale me lojë e mahnitshme të dritës....
MIX UP - t'u ngjyrosur krem - MIX-UP

MIX UP - t'u ngjyrosur krem
MIX-UP

Tags tretësirë ​​e brezit të ri me proteina mëndafshi të cilat ofrojnë butësi dhe të shkëlqejë në flokë. MIX UP siguron mbulimin total të ngjyrës gri e flokëve d...

Tags tretësirë ​​e brezit të ri me proteina mëndafshi të cilat ofrojnë butësi dhe të shkëlqejë në flokë. MIX UP siguron mbulimin total të ngjyrës gri e flokëve d...
Jon - NAPURA

Jon
NAPURA

Tags ngjyra pastër - pa amoniak Nga kërkime në burimet e ripërtëritshme të perimeve është i lindur :. INOILNUANCES, ngjyra të pastër dhe të përcaktuara, në mënyrë ...

Tags ngjyra pastër - pa amoniak Nga kërkime në burimet e ripërtëritshme të perimeve është i lindur :. INOILNUANCES, ngjyra të pastër dhe të përcaktuara, në mënyrë ...
Ngjyrosje GHOST HI - TOUCH SISTEMI - NEMESI

Ngjyrosje GHOST HI - TOUCH SISTEMI
NEMESI

Tags NUTRIDEFENCE përhershëm Ristrukturimi tërësinë e fije të flokëve për një ngjyra cosmeticità absolute për të pasur, e shkëlqyer dhe këmbëngulës. Një trajtim ...

Tags NUTRIDEFENCE përhershëm Ristrukturimi tërësinë e fije të flokëve për një ngjyra cosmeticità absolute për të pasur, e shkëlqyer dhe këmbëngulës. Një trajtim ...
SISTEMI CARE COLOR - NYCE

SISTEMI CARE COLOR
NYCE

nga laboratorët Nyce lindi Tags Color Sistemi i Kujdesittrajtimi novator dhe ngjyrosje të flokëve, të dizajnuara për të ristrukturuar, ngjyra dhe gjendje në një të re, të...

nga laboratorët Nyce lindi Tags Color Sistemi i Kujdesittrajtimi novator dhe ngjyrosje të flokëve, të dizajnuara për të ristrukturuar, ngjyra dhe gjendje në një të re, të...
SISTEMI CARE LINE COLOR - NYCE

SISTEMI CARE LINE COLOR
NYCE

Tags SISTEMI COLOR CARE Nga laboratorët Nyce ka lindur Sistemit Color Care 's inovative trajtim dhe flokët e ngjyrosur, i projektuar për të ristrukturuar, ngjyra dhe gjendj...

Tags SISTEMI COLOR CARE Nga laboratorët Nyce ka lindur Sistemit Color Care 's inovative trajtim dhe flokët e ngjyrosur, i projektuar për të ristrukturuar, ngjyra dhe gjendj...
NH3 - FREE COLOR flokeve - OPTIMA-COSMEDI

NH3 - FREE COLOR flokeve
OPTIMA-COSMEDI

Tags Optima amoniakut NH3 FALAS për flokët COLOR është ngjyra e flokëve të përhershëm pa amoniak dhe pa P - Phenilendiamine me të cilat për të krijuar ngjyra të ndritsh...

Tags Optima amoniakut NH3 FALAS për flokët COLOR është ngjyra e flokëve të përhershëm pa amoniak dhe pa P - Phenilendiamine me të cilat për të krijuar ngjyra të ndritsh...
COLOR - PAUL MITCHELL

COLOR
PAUL MITCHELL

Tags krem permanente ngjyrosje Një krem i përhershëm për t'u ngjyrosur me përqindje të ulët në mënyrë uniforme të amoniakut. Mbulim optimal i flokëve të bardhë. Col...

Tags krem permanente ngjyrosje Një krem i përhershëm për t'u ngjyrosur me përqindje të ulët në mënyrë uniforme të amoniakut. Mbulim optimal i flokëve të bardhë. Col...
Allys 10 - PAZZINI BEAUTY EXPERT

Allys 10
PAZZINI BEAUTY EXPERT

Tags ngjyra në 10 minuta Një ngjyrosje profesional efektiv në vetëm 10 minuta. Përmban vaj Macadamia, vaj ulliri dhe mëndafshi proteinat. I pranishëm në 35 hije, i projek...

Tags ngjyra në 10 minuta Një ngjyrosje profesional efektiv në vetëm 10 minuta. Përmban vaj Macadamia, vaj ulliri dhe mëndafshi proteinat. I pranishëm në 35 hije, i projek...
COLOR ORGANIKE BASE - PHILIP MARTINS

COLOR ORGANIKE BASE
PHILIP MARTINS

Tags t'u ngjyrosur profesionale e flokëve. Ajo përmban asnjë amoniakut, resorcinol dhe paraphenylendiamine. Lejon të merrni reflektime të ndritshme dhe me shkëlqim përveç s...

Tags t'u ngjyrosur profesionale e flokëve. Ajo përmban asnjë amoniakut, resorcinol dhe paraphenylendiamine. Lejon të merrni reflektime të ndritshme dhe me shkëlqim përveç s...
KONCEPTI flokeve COLOR krem - PLURA PROFESSIONAL LINE

KONCEPTI flokeve COLOR krem
PLURA PROFESSIONAL LINE

Tags Mjekimi krem ngjyrë që lejon një rrufetë 1 deri në 5 tone, paraqet një inovative formulë kalibruar ngjyra me përbërësit aktiv që siguron një shkëlqim të lartë d...

Tags Mjekimi krem ngjyrë që lejon një rrufetë 1 deri në 5 tone, paraqet një inovative formulë kalibruar ngjyra me përbërësit aktiv që siguron një shkëlqim të lartë d...
KONCEPTI JO amoniakut - PLURA PROFESSIONAL LINE

KONCEPTI JO amoniakut
PLURA PROFESSIONAL LINE

formula New pa amoniak dhe PPD, me pigmente të pastër ngjyra. Ai gjithashtu përmban një zbutës të reja komplekse të kondicionuar që kombinon përbërësit natyral dhe të ...

formula New pa amoniak dhe PPD, me pigmente të pastër ngjyra. Ai gjithashtu përmban një zbutës të reja komplekse të kondicionuar që kombinon përbërësit natyral dhe të ...
Fancy COLOR - PROFESSIONAL BY FAMA

Fancy COLOR
PROFESSIONAL BY FAMA

Tagst'u ngjyrosur është i përbërë nga një bazë në krem - xhel që lejon rrufetë, riflessare dhe ngjyra në të njëjtën kohë. Baza krem - xhel është i përbërë nga 1...

Tagst'u ngjyrosur është i përbërë nga një bazë në krem - xhel që lejon rrufetë, riflessare dhe ngjyra në të njëjtën kohë. Baza krem - xhel është i përbërë nga 1...
KONCEPTI naftës SISTEMI - PUNTI DI VISTA

KONCEPTI naftës SISTEMI
PUNTI DI VISTA

Tags COLOROIL 100 % amoniakut falas KONCEPTI naftës SISTEMI është një sistem revolucionar për ngjyrosje të përhershëm në vaj formuluar me ekstraktet e çaj dhe vaj ullir...

Tags COLOROIL 100 % amoniakut falas KONCEPTI naftës SISTEMI është një sistem revolucionar për ngjyrosje të përhershëm në vaj formuluar me ekstraktet e çaj dhe vaj ullir...
COLOR Fusion - REDKEN

COLOR Fusion
REDKEN

Tags errësirë ​​nga inovative cilësi xhel - krem që përmban një proteine ​​formulim të balancuar të bazuar në aminoacidet dhe proteinave bimore. Colorbond Teknolog...

Tags errësirë ​​nga inovative cilësi xhel - krem që përmban një proteine ​​formulim të balancuar të bazuar në aminoacidet dhe proteinave bimore. Colorbond Teknolog...
COVER Fusion - REDKEN

COVER Fusion
REDKEN

Tags: ngjyrosje të reja në krem, të ulët në amoniak, për të mbuluar një përqindje të lartë të flokëve të bardhë në një përzierje, për të siguruar ngjyrën e dë...

Tags: ngjyrosje të reja në krem, të ulët në amoniak, për të mbuluar një përqindje të lartë të flokëve të bardhë në një përzierje, për të siguruar ngjyrën e dë...
H • ZONE - RENEE BLANCHE

H • ZONE
RENEE BLANCHE

Tags errësirë ​​të përhershme pasuruar me beeswax dhe gjalpë Shi. Ofron hydration dhe ushqim për flokët gjatë trajtimit. Formula e saj pa amoniak vepron duke respektuar...

Tags errësirë ​​të përhershme pasuruar me beeswax dhe gjalpë Shi. Ofron hydration dhe ushqim për flokët gjatë trajtimit. Formula e saj pa amoniak vepron duke respektuar...
Retro CLASSIC - RETRO PROFESSIONAL

Retro CLASSIC
RETRO PROFESSIONAL

Tags krem NGJYROSËSE - me proteina mëndafshi Ngjyrosje krem e flokëve, ofron mbulim të shkëlqyer të flokëve të bardhë. Lightening pushtet deri në 4 hije me oxidizing v...

Tags krem NGJYROSËSE - me proteina mëndafshi Ngjyrosje krem e flokëve, ofron mbulim të shkëlqyer të flokëve të bardhë. Lightening pushtet deri në 4 hije me oxidizing v...
Retro ZERO - RETRO PROFESSIONAL

Retro ZERO
RETRO PROFESSIONAL

Tags: krem ngjyrë të përhershme nuk ka Retro ZERO është një krem ​​shumë delikat i përhershëm krejtësisht të re dhe të lirë nga amoniak. Ideale për ata që vuajn...

Tags: krem ngjyrë të përhershme nuk ka Retro ZERO është një krem ​​shumë delikat i përhershëm krejtësisht të re dhe të lirë nga amoniak. Ideale për ata që vuajn...
SISTEMI sinergjike LAB - REVIVRE

SISTEMI sinergjike LAB
REVIVRE

Tags sinergjike Sistemi Lab ështëlinjë të plotë ngjyra për të mëndafshi Proteinat. Mbrojtja, ngjyra dhe ushqyesve janë konceptet mbi të cilat është bazuar. Tags sinerg...

Tags sinergjike Sistemi Lab ështëlinjë të plotë ngjyra për të mëndafshi Proteinat. Mbrojtja, ngjyra dhe ushqyesve janë konceptet mbi të cilat është bazuar. Tags sinerg...
Revlonissimo NMT - GEL krem COLOR - REVLON PROFESSIONAL

Revlonissimo NMT - GEL krem COLOR
REVLON PROFESSIONAL

Tags: është një koncept i ri i errësirë ​​të përhershme : të nano - Molekulat e proteinave soje rigjenerimin e keratin në thellësi, ndërsasherbet nanomolecola Hidro ...

Tags: është një koncept i ri i errësirë ​​të përhershme : të nano - Molekulat e proteinave soje rigjenerimin e keratin në thellësi, ndërsasherbet nanomolecola Hidro ...
blondes SUPER - REVLON PROFESSIONAL

blondes SUPER
REVLON PROFESSIONAL

teknologji nanomolecular aplikuar në një mbledhja e flokëverdhë shumë të lehta krijuar për të marrë, në një fazë të vetme, rezultatet shumë të qarta me pasuri të m...

teknologji nanomolecular aplikuar në një mbledhja e flokëverdhë shumë të lehta krijuar për të marrë, në një fazë të vetme, rezultatet shumë të qarta me pasuri të m...
© pigmente DEEPSHINE pastër - RUSK

© pigmente DEEPSHINE pastër
RUSK

Tags krem kondicionuar COLOR me teknologjinë nano Krem hidratues me ngjyrë DEEPSHINE BIO -detare TERAPIA PIGMENTS pastër siguron gjatë një ngjyrë uniforme, të ndritshme dh...

Tags krem kondicionuar COLOR me teknologjinë nano Krem hidratues me ngjyrë DEEPSHINE BIO -detare TERAPIA PIGMENTS pastër siguron gjatë një ngjyrë uniforme, të ndritshme dh...
ESSENSITY NGJYRA - SCHWARZKOPF

ESSENSITY NGJYRA
SCHWARZKOPF

Tags krem vaj brezi i ri e ngjyra pa amoniak Garancitë e reja ESSENSITY : • deri në 100 % mbulim • Deri në 4 nivele të heqë • përdorimin e esencave biologjike si edhe...

Tags krem vaj brezi i ri e ngjyra pa amoniak Garancitë e reja ESSENSITY : • deri në 100 % mbulim • Deri në 4 nivele të heqë • përdorimin e esencave biologjike si edhe...
IGORA - COLOR 10 - SCHWARZKOPF

IGORA - COLOR 10
SCHWARZKOPF

Tags ngjyrë të përhershme në 10 minuta IGORA COLOR 10 është një ngjyrë profesional të përhershëm në vetëm 10 minuta. Perfect për të mbuluar flokët gri me rezultate ...

Tags ngjyrë të përhershme në 10 minuta IGORA COLOR 10 është një ngjyrë profesional të përhershëm në vetëm 10 minuta. Perfect për të mbuluar flokët gri me rezultate ...
IGORA - senea - SCHWARZKOPF

IGORA - senea
SCHWARZKOPF

Tags ngjyra e flokëve të përhershëm Igora senea, i pari ngjyra e përhershme e flokëve për të kokës të ndjeshme testuar dhe rekomanduar nga dermatologists, sepse ai ësh...

Tags ngjyra e flokëve të përhershëm Igora senea, i pari ngjyra e përhershme e flokëve për të kokës të ndjeshme testuar dhe rekomanduar nga dermatologists, sepse ai ësh...
OLIGOMINERALCREAM - SELECTIVE

OLIGOMINERALCREAM
SELECTIVE

Tags Për mbulimin maksimal të flokëve të bardhë. Kjo e bënflokët me shkëlqim dhe i butë duke respektuar strukturën e flokëve. Lehtë për të përgatitur dhe të aplikoj...

Tags Për mbulimin maksimal të flokëve të bardhë. Kjo e bënflokët me shkëlqim dhe i butë duke respektuar strukturën e flokëve. Lehtë për të përgatitur dhe të aplikoj...
MILDCOLOUR - SELECTIVE

MILDCOLOUR
SELECTIVE

Tags krem ngjyrë, pa erë dhe të butë Ngjyra të gjallë, të ndritshme dhe intensive. MILDCOLOUR është një krem ​​me ngjyrë delikate si amoniak lirë. Formula e saj pa ...

Tags krem ngjyrë, pa erë dhe të butë Ngjyra të gjallë, të ndritshme dhe intensive. MILDCOLOUR është një krem ​​me ngjyrë delikate si amoniak lirë. Formula e saj pa ...
OLIGOMINERAL EVO - SELECTIVE

OLIGOMINERAL EVO
SELECTIVE

Tags Ofron ngjyra të pasura, të ndritshme dhe të harmonizuara në siguri të plotë. Ideal për mbulimin përsosur gri. Lehtë për të përgatitur dhe për të aplikuar për sh...

Tags Ofron ngjyra të pasura, të ndritshme dhe të harmonizuara në siguri të plotë. Ideal për mbulimin përsosur gri. Lehtë për të përgatitur dhe për të aplikuar për sh...
COLOREVO - SELECTIVE

COLOREVO
SELECTIVE

Tags COLOREVO Bujshme e flokeve, në sajë të plotë për punë dhe të shëndetshme në kompleksin e çmuar e përbërësve aktivë që veprojnë në çdo fazë të procesit p...

Tags COLOREVO Bujshme e flokeve, në sajë të plotë për punë dhe të shëndetshme në kompleksin e çmuar e përbërësve aktivë që veprojnë në çdo fazë të procesit p...
Mc2 - pastër Energjisë - SENSUS

Mc2 - pastër Energjisë
SENSUS

mc2 ; ENERGJISË PURE, PURE LINE emocion mc2 BORN të papritur Përzierje e saj të teknologjisë dhe natyrës përgjigje e përkryer për ata që duan performancën maksimale në...

mc2 ; ENERGJISË PURE, PURE LINE emocion mc2 BORN të papritur Përzierje e saj të teknologjisë dhe natyrës përgjigje e përkryer për ata që duan performancën maksimale në...
NGJYROSËSE krem - SERICOLOR

NGJYROSËSE krem
SERICOLOR

Tags me proteina mëndafshi Trajtimi është një SERICOLOR bojë përgatitjen e përhershme të jashtëzakonshme dhe inovative pasuruar me natyrore mbrojtëse (proteina mëndafs...

Tags me proteina mëndafshi Trajtimi është një SERICOLOR bojë përgatitjen e përhershme të jashtëzakonshme dhe inovative pasuruar me natyrore mbrojtëse (proteina mëndafs...
ADN- COLOR - SHOT

ADN- COLOR
SHOT

Tags të avancuar ngjyra dinamike të natyrshme për vitaminat e frutave Kjo është një trajtim për t'u ngjyrosur me një hydrating shkëlqyer dhe efekt mbrojtës për shkak t...

Tags të avancuar ngjyra dinamike të natyrshme për vitaminat e frutave Kjo është një trajtim për t'u ngjyrosur me një hydrating shkëlqyer dhe efekt mbrojtës për shkak t...
flokeve DASHURIA - SHOT

flokeve DASHURIA
SHOT

Tags LOVELY bie në dashuri me ngjyrën e flokëve tuaj pa amoniak dhe pa parafenilendiammina Shot revolucionar ngjyrosje pa amoniak dhe pa parafenilendiammina. Formulimi i proje...

Tags LOVELY bie në dashuri me ngjyrën e flokëve tuaj pa amoniak dhe pa parafenilendiammina Shot revolucionar ngjyrosje pa amoniak dhe pa parafenilendiammina. Formulimi i proje...
havjar PARË - SOA

havjar PARË
SOA

Tags kozmetike ngjyrosje xhel havjar pa amoniak Një linjë e SOA havjar që pasuron produktet e amino acidet esenciale, proteinat dhe acidet yndyrore, elementet dhe Jodi gjurmë...

Tags kozmetike ngjyrosje xhel havjar pa amoniak Një linjë e SOA havjar që pasuron produktet e amino acidet esenciale, proteinat dhe acidet yndyrore, elementet dhe Jodi gjurmë...
AXENIA LAB MBLEDHJA - SOCO

AXENIA LAB MBLEDHJA
SOCO

Tags lejon që të marrë rezultate shumë të saktë me thjeshtësinë dhe të thellë, ngjyra të forta me reflektime të ndritshme. Lindur nga laboratorë kërkimore Soco, ofron...

Tags lejon që të marrë rezultate shumë të saktë me thjeshtësinë dhe të thellë, ngjyra të forta me reflektime të ndritshme. Lindur nga laboratorë kërkimore Soco, ofron...
KERAMINE H PROFESIONAL - SOCO

KERAMINE H PROFESIONAL
SOCO

Ngjyrosje oksidimi profesionale me një formulim të bazuar në hydrolyzed Keratin i cili kujdeset për flokët, duke depertuar thellë dhe duke përforcuar rrjedhin, duke luftuar...

Ngjyrosje oksidimi profesionale me një formulim të bazuar në hydrolyzed Keratin i cili kujdeset për flokët, duke depertuar thellë dhe duke përforcuar rrjedhin, duke luftuar...
Krem COLOR Delice - SOLFINE

Krem COLOR Delice
SOLFINE

Tags: Në mënyrë efektive për t'iu përgjigjur dëshirës së cosmeticità dhe delikatesë. Flokët e butë për t'u ngjyrosur krem pasuruar me Kompleksin Natyrore në bazë të...

Tags: Në mënyrë efektive për t'iu përgjigjur dëshirës së cosmeticità dhe delikatesë. Flokët e butë për t'u ngjyrosur krem pasuruar me Kompleksin Natyrore në bazë të...
COLOR NATYRORE - SOLFINE

COLOR NATYRORE
SOLFINE

Tags ngjyrosëse lirë të përhershëm të paraphenylendiamine ulët përmbajtjes amoniakut pasuruar me Kompleksin Natyrore në bazë të : Tags • Aloe Vera : pronat e saj kurat...

Tags ngjyrosëse lirë të përhershëm të paraphenylendiamine ulët përmbajtjes amoniakut pasuruar me Kompleksin Natyrore në bazë të : Tags • Aloe Vera : pronat e saj kurat...
STRUKTIS ZERO - STRUKTIS

STRUKTIS ZERO
STRUKTIS

Tags: është një ngjyrosje profesionale e flokëve në bazë të një teknologji inovative që zgjat efektin ngjyra, mbrojtjen dhe forcimin e fibër e flokëve. Kjo është një ...

Tags: është një ngjyrosje profesionale e flokëve në bazë të një teknologji inovative që zgjat efektin ngjyra, mbrojtjen dhe forcimin e fibër e flokëve. Kjo është një ...
NGJYROSËSE krem - STRUKTIS

NGJYROSËSE krem
STRUKTIS

një e flokëve oksidimi bojë krem flokësh që respekton dhe i trajton ata butësisht mbajtja e tyre të shndritshme dhe të butë. Formulimi i saj është hartuar për të arri...

një e flokëve oksidimi bojë krem flokësh që respekton dhe i trajton ata butësisht mbajtja e tyre të shndritshme dhe të butë. Formulimi i saj është hartuar për të arri...
UNIK - e përhershme e flokëve ngjyrë krem - SUBRINA

UNIK - e përhershme e flokëve ngjyrë krem
SUBRINA

Tags UNIK është i bazuar në teknologji Shine Mendimi : pigmente ngjyra janë të kombinuara me molekulat e madhështi të pastër në një përzierje të qëndrueshme që pasuro...

Tags UNIK është i bazuar në teknologji Shine Mendimi : pigmente ngjyra janë të kombinuara me molekulat e madhështi të pastër në një përzierje të qëndrueshme që pasuro...
Botanic - pa amoniak - TAHE

Botanic - pa amoniak
TAHE

Tags bazë të naftës Argan, NDRYSHME bimore dhe fiksuesit mbrojtëse. Të gjithë përbërësit aktiv janë të kombinuara në një butë, të lehtë për të aplikuar dhe shpër...

Tags bazë të naftës Argan, NDRYSHME bimore dhe fiksuesit mbrojtëse. Të gjithë përbërësit aktiv janë të kombinuara në një butë, të lehtë për të aplikuar dhe shpër...
COLOR krem - TECHNIQUE

COLOR krem
TECHNIQUE

Tags kozmetike të reja për t'u ngjyrosur të formuluara në mënyrë specifike për të përmbushur nevojat e koncepteve të reja dhe ngjyrosje në përdorim të profesionistëve...

Tags kozmetike të reja për t'u ngjyrosur të formuluara në mënyrë specifike për të përmbushur nevojat e koncepteve të reja dhe ngjyrosje në përdorim të profesionistëve...
nuage - TECHNIQUE

nuage
TECHNIQUE

pa amoniak dhe pa p - phenilendiamine Ngjyra e përhershme që paraqet sintezën e përsosur e 3 përbërësit e saj aktivë që punojnë në sinergji : naftës Argan, e cila i ...

pa amoniak dhe pa p - phenilendiamine Ngjyra e përhershme që paraqet sintezën e përsosur e 3 përbërësit e saj aktivë që punojnë në sinergji : naftës Argan, e cila i ...
Evanescence amoniakut - FREE COLOR flokeve - TEOTEMA-COSMEDI

Evanescence amoniakut - FREE COLOR flokeve
TEOTEMA-COSMEDI

Një sistem të ri për t'u ngjyrosur me profesionale Argan Oil. Evanescence amoniakut pa ngjyra e flokëve është ngjyra e përhershme e flokëve pa amoniak dhe pa p - Phenilend...

Një sistem të ri për t'u ngjyrosur me profesionale Argan Oil. Evanescence amoniakut pa ngjyra e flokëve është ngjyra e përhershme e flokëve pa amoniak dhe pa p - Phenilend...
TEOTEMA krem COLOR - TEOTEMA-COSMEDI

TEOTEMA krem COLOR
TEOTEMA-COSMEDI

Tags TEOTEMA krem COLOR është një teknologji për t'u ngjyrosur, të formuluara në bazë të një krem kozmetike të vlefshme e cila i lejonpërzierje të përmbahet menjëher...

Tags TEOTEMA krem COLOR është një teknologji për t'u ngjyrosur, të formuluara në bazë të një krem kozmetike të vlefshme e cila i lejonpërzierje të përmbahet menjëher...
COLOR ULTRA - krem ngjyrë - TK

COLOR ULTRA - krem ngjyrë
TK

Tags: ngjyrosje krem e flokëve. Lejon mbulim të shkëlqyer të flokëve të bardhë. Lightening pushtet deri në 4 hije me oxidizing vëllim mesme. Flaming kuqe, modës, shumë r...

Tags: ngjyrosje krem e flokëve. Lejon mbulim të shkëlqyer të flokëve të bardhë. Lightening pushtet deri në 4 hije me oxidizing vëllim mesme. Flaming kuqe, modës, shumë r...
VERACOLOR - TMT

VERACOLOR
TMT

Tags amoniakut pa ngjyrosje krem me vaj argan Trajtimi bojë pa amoniak, me Argan Oil : ngjyra të ndritshme dhe të ngrohtë, me mbulim të përsosur gri. Errësirë ​​e pë...

Tags amoniakut pa ngjyrosje krem me vaj argan Trajtimi bojë pa amoniak, me Argan Oil : ngjyra të ndritshme dhe të ngrohtë, me mbulim të përsosur gri. Errësirë ​​e pë...
COLOR - TON' Touch MAGIC' me herbs - TOCCO MAGICO

COLOR - TON' Touch MAGIC' me herbs
TOCCO MAGICO

Tags bojë krem Kjo është një ngjyrë e cila, në sajë të së fjalës ultrasafe, gjithashtu të përshtatshme për lëkurë shumë delikate, nuk shkakton djegie apo ndjesi s...

Tags bojë krem Kjo është një ngjyrë e cila, në sajë të së fjalës ultrasafe, gjithashtu të përshtatshme për lëkurë shumë delikate, nuk shkakton djegie apo ndjesi s...
Ngrohtë COLOR - TON' TOUCH MAGIC' - TOCCO MAGICO

Ngrohtë COLOR - TON' TOUCH MAGIC'
TOCCO MAGICO

Tags: Barishte - ngjyrosje krem Kjo është një ngjyrë e re e përshtatshme për lëkurë shumë delikate. Përmban ekstrakte bimore, emollients dhe hidratues dhe substancave m...

Tags: Barishte - ngjyrosje krem Kjo është një ngjyrë e re e përshtatshme për lëkurë shumë delikate. Përmban ekstrakte bimore, emollients dhe hidratues dhe substancave m...
duke kaluar nëpër COLOR - VARCARE

duke kaluar nëpër COLOR
VARCARE

Tags krem permanente ngjyrosje Me një përqendrim të ulët të amoniakut, nuk e dëmton flokët, pigmente saj mikro depërtojnë thellë në cuticle për të siguruar një ngjy...

Tags krem permanente ngjyrosje Me një përqendrim të ulët të amoniakut, nuk e dëmton flokët, pigmente saj mikro depërtojnë thellë në cuticle për të siguruar një ngjy...
PRODUKTET VIZIONI - VISION PRODUCTS

PRODUKTET VIZIONI
VISION PRODUCTS

Tags COLOR TRUE krem ngjyrë me ekstrakte vegjetale NgjyraColor Vërtetë, me mbi 50 hije në sajë të ndritshme në formulimin e saj të veçantë siguron bimore maksimale ekst...

Tags COLOR TRUE krem ngjyrë me ekstrakte vegjetale NgjyraColor Vërtetë, me mbi 50 hije në sajë të ndritshme në formulimin e saj të veçantë siguron bimore maksimale ekst...
ART ABSOLUTE - VITALITYS

ART ABSOLUTE
VITALITYS

Tags Teknologji inovative Çeffetto binom, e garantuar me formulim ekskluzive e Mbrojtësi Oil në bashkëpunim me krem colorant ABSOLUTE nënshkrimit të lartë me një përzierje...

Tags Teknologji inovative Çeffetto binom, e garantuar me formulim ekskluzive e Mbrojtësi Oil në bashkëpunim me krem colorant ABSOLUTE nënshkrimit të lartë me një përzierje...
ABSOLUTE ART PURE - VITALITYS

ABSOLUTE ART PURE
VITALITYS

Ekstraktet e ngjyrës të pastër që e bëjnë ngjyrat e ndritshme. Përdoren në kombinim me t'u ngjyrosur krem ART ABSOLUTE, për të krijuar hije doganore. Japin më shumë re...

Ekstraktet e ngjyrës të pastër që e bëjnë ngjyrat e ndritshme. Përdoren në kombinim me t'u ngjyrosur krem ART ABSOLUTE, për të krijuar hije doganore. Japin më shumë re...
ZERO - VITALITYS

ZERO
VITALITYS

Tags: ngjyrosje jetike dhe delikate, mbron flokët nga rrënja deri te maja. ZERO është oksidimi i përhershëm e flokëve bojë pa amoniak. Lightens deri në 4 hije, mbulon 100%...

Tags: ngjyrosje jetike dhe delikate, mbron flokët nga rrënja deri te maja. ZERO është oksidimi i përhershëm e flokëve bojë pa amoniak. Lightens deri në 4 hije, mbulon 100%...
magmë - WELLA

magmë
WELLA

lightens dhe ngjyrat në një hap të vetëm. Gjithashtu i përshtatshëm për flokë me ngjyrë shumë të errët (në bazën 2). Ajo është e bazuar në Oxyresistan Teknologjis...

lightens dhe ngjyrat në një hap të vetëm. Gjithashtu i përshtatshëm për flokë me ngjyrë shumë të errët (në bazën 2). Ajo është e bazuar në Oxyresistan Teknologjis...
XTRABYLIA COLOR - XTRO'

XTRABYLIA COLOR
XTRO'

Tags linjë të plotë ngjyra lindur nga hulumtimet më të përparuara. Ka nuanca që veprojnë me butësi, duke i dhënë flokët hije të ndritshme të bujë dhe reflektime rezu...

Tags linjë të plotë ngjyra lindur nga hulumtimet më të përparuara. Ka nuanca që veprojnë me butësi, duke i dhënë flokët hije të ndritshme të bujë dhe reflektime rezu...
COLOR Verdha - YELLOW

COLOR Verdha
YELLOW

Tags linjë YELLOW COLOR është zhvilluar me teknologjinë ekskluzive dhe micropigments Aloetrix kristalizuar se duke përdorur vetitë e Aloe Vera dhe grurit embrion, zvogëlon e...

Tags linjë YELLOW COLOR është zhvilluar me teknologjinë ekskluzive dhe micropigments Aloetrix kristalizuar se duke përdorur vetitë e Aloe Vera dhe grurit embrion, zvogëlon e...
Ngjyra e flokeve krem ZERO PPD - ZEROZERO39

Ngjyra e flokeve krem ZERO PPD
ZEROZERO39

Tags sistemit të reja për t'u ngjyrosur me pronat hidratuesi jep një efekt kozmetike dhe mbrojtëseduke siguruar uniformitet dhe qëndrueshmëri të ngjyrës. Pasuruar me ekstra...

Tags sistemit të reja për t'u ngjyrosur me pronat hidratuesi jep një efekt kozmetike dhe mbrojtëseduke siguruar uniformitet dhe qëndrueshmëri të ngjyrës. Pasuruar me ekstra...
LEVEX - ZETAVEL

LEVEX
ZETAVEL

Tags LEVCOLOR inium Teknikat ngjyra Një linjë ngjyrë që përfshin : LEVCOLOR inium Gjini të krushqisë teknologji trajtimi bojë e flokeve. Një koncept që i përshtatet ç...

Tags LEVCOLOR inium Teknikat ngjyra Një linjë ngjyrë që përfshin : LEVCOLOR inium Gjini të krushqisë teknologji trajtimi bojë e flokeve. Një koncept që i përshtatet ç...

X