Постојана ❤️ коса

.
2023

Светот каталог на производи и прибор за професионални фризери
Постојана коса

PRODUCTS N°: 38
ПОСТОЈАНА - ALLWAVES

ПОСТОЈАНА
ALLWAVES

постојан иновативен збогатен со скапоцени активни состојки, кои може да се добие навивам еластич...

постојан иновативен збогатен со скапоцени активни состојки, кои може да се добие навивам еластич...
ПОСТОЈАНА нова формула - ALLWAVES

ПОСТОЈАНА нова формула
ALLWAVES

светлина и силна Таа не содржи никакви киселина thioglicolico и затоа не изклинвам и е помалку иритирач...

светлина и силна Таа не содржи никакви киселина thioglicolico и затоа не изклинвам и е помалку иритирач...
BIOSYNC - ARTWORK

BIOSYNC
ARTWORK

НОВИ мавтајќи СИСТЕМ harmonizer тома - без thioglycolates Стои следната генерација што го прави слатка и голе...

НОВИ мавтајќи СИСТЕМ harmonizer тома - без thioglycolates Стои следната генерација што го прави слатка и голе...
Нежните Liss - BIOSHINE

Нежните Liss
BIOSHINE

Третман на разлетувањето мазнење крем Биолошки и, без mercaptoacetic киселина и соли добиени од ист, кера...

Третман на разлетувањето мазнење крем Биолошки и, без mercaptoacetic киселина и соли добиени од ист, кера...
ПОСТОЈАНА црна - BLACK

ПОСТОЈАНА црна
BLACK

новиот ОНИЕ црна Ви овозможува да се добие навивам еластична и Бран совршена и долготрајни, дури ...

новиот ОНИЕ црна Ви овозможува да се добие навивам еластична и Бран совршена и долготрајни, дури ...
постојана служба - CAPILLUM

постојана служба
CAPILLUM

мавтајќи и течни ТЕЧНИ NEUTRALISING На неутрализирање Capillum е формулиран за подобрување на резултатите...

мавтајќи и течни ТЕЧНИ NEUTRALISING На неутрализирање Capillum е формулиран за подобрување на резултатите...
БИОЛОШКИ мавтајќи СИСТЕМ - CHENICE

БИОЛОШКИ мавтајќи СИСТЕМ
CHENICE

трендови се менуваат, таа е секогаш повеќе да се погледне со волумен, бранови, кадрици, пак, дури и ...

трендови се менуваат, таа е секогаш повеќе да се погледне со волумен, бранови, кадрици, пак, дури и ...
Boucle BIOWAVING СИСТЕМ - DAVINES

Boucle BIOWAVING СИСТЕМ
DAVINES

Ние направивме нежна мавтајќи систем за природна коса, големи, хемиски третирана и тенка. Формули...

Ние направивме нежна мавтајќи систем за природна коса, големи, хемиски третирана и тенка. Формули...
Виткање СИСТЕМ БИЛАНС - DAVINES

Виткање СИСТЕМ БИЛАНС
DAVINES

Напредно систем дизајниран специјално за постојан коса на нормалнабоја и оштетени / со светлина п...

Напредно систем дизајниран специјално за постојан коса на нормалнабоја и оштетени / со светлина п...
НЕ АМИ - DEMERAL

НЕ АМИ
DEMERAL

третман мултипликатор на движење, волумен и телото Нова услуга за зајакнување и санација движењ...

третман мултипликатор на движење, волумен и телото Нова услуга за зајакнување и санација движењ...
FRISETTE : ОБРАБОТКА ФОРМА - DEMERAL

FRISETTE : ОБРАБОТКА ФОРМА
DEMERAL

FRISETTE нуди максимална моќност на косата мавтајќи и висока заштита на косата. Иновативната формула ...

FRISETTE нуди максимална моќност на косата мавтајќи и висока заштита на косата. Иновативната формула ...
CAPEOX - DIKSON

CAPEOX
DIKSON

Поправање на неутрализирање универзална трајна. CAPEOX ПЛУС Универзална за постојан одредување не...

Поправање на неутрализирање универзална трајна. CAPEOX ПЛУС Универзална за постојан одредување не...
VITAMINIC виткање ЛОСИОН - EMMEDICIOTTO

VITAMINIC виткање ЛОСИОН
EMMEDICIOTTO

виткање лосион за пченица протеини без thioglycolic киселина и амонијак. Формулиран за сите типови коса...

виткање лосион за пченица протеини без thioglycolic киселина и амонијак. Формулиран за сите типови коса...
Компакт -UP - EMSIBETH

Компакт -UP
EMSIBETH

брановидни -up е совршен баланс помеѓу мода и волумен во целосно почитување на структурата на коса...

брановидни -up е совршен баланс помеѓу мода и волумен во целосно почитување на структурата на коса...
НАФТА Перм + одредување - ENVIE

НАФТА Перм + одредување
ENVIE

НАФТА Перм течност виткање на косата & Бул ; (0) природна коса и големи ; & Бул ; (1) третирана коса ил...

НАФТА Перм течност виткање на косата & Бул ; (0) природна коса и големи ; & Бул ; (1) третирана коса ил...
VITENSITY - GOLDWELL

VITENSITY
GOLDWELL

Новата генерација на модерна постојан мавтајќи и користи посебен систем на превозници и напредна...

Новата генерација на модерна постојан мавтајќи и користи посебен систем на превозници и напредна...
ДВИЖЕЊЕ - GREEN LIGHT

ДВИЖЕЊЕ
GREEN LIGHT

мавтајќи СИСТЕМ - мавтајќи систем Природни undulations. Без thioglycolates, амонијак и пероксид вода за соврш...

мавтајќи СИСТЕМ - мавтајќи систем Природни undulations. Без thioglycolates, амонијак и пероксид вода за соврш...
биолошки - HANTESIS

биолошки
HANTESIS

биолошки Перм - Постојана Биолошки единствена сила Содржи соја протеин, хранливи материи во стру...

биолошки Перм - Постојана Биолошки единствена сила Содржи соја протеин, хранливи материи во стру...
Dainami - INTERCOSMO

Dainami
INTERCOSMO

Енергија за цистеамин со pH 6,8 киселина Нови Енергија систем кој им дава волумен мека и еластична. А...

Енергија за цистеамин со pH 6,8 киселина Нови Енергија систем кој им дава волумен мека и еластична. А...
DULCIA Напредно TONIQUE - L OREAL

DULCIA Напредно TONIQUE
L OREAL

нов постојан Лореал Professionnel збогатен со Ionene G, формулирани за да се добие кадрава класичен, тон и до...

нов постојан Лореал Professionnel збогатен со Ionene G, формулирани за да се добие кадрава класичен, тон и до...
DULCIA тоник A.H.A. - L OREAL

DULCIA тоник A.H.A.
L OREAL

персонализирана услуга форма, која е опремена со систем на средствата на овошје (алфа хидрокси ки...

персонализирана услуга форма, која е опремена со систем на средствата на овошје (алфа хидрокси ки...
DULCIA Напредно - L OREAL

DULCIA Напредно
L OREAL

Погоден за коса на сите должини. краток, среден и долг Тоа е нов постојан Заштитни долготрајни : фо...

Погоден за коса на сите должини. краток, среден и долг Тоа е нов постојан Заштитни долготрајни : фо...
исцелување текстура - LANZA

исцелување текстура
LANZA

постојан А постојан да се постигне дефинирани кадрици, подобрување на косата сјај. Благодарение ...

постојан А постојан да се постигне дефинирани кадрици, подобрување на косата сјај. Благодарение ...
ECOPERM - мавтајќи лосион - LIRIAS

ECOPERM - мавтајќи лосион
LIRIAS

течни повлажна без thioglycolic киселина и амонијак или деривати. Што се врши исклучително нежни на кос...

течни повлажна без thioglycolic киселина и амонијак или деривати. Што се врши исклучително нежни на кос...
LISAP крајната - LISAP

LISAP крајната
LISAP

LISAP Крајната L ексклузивни постојан рамномерност третман ефект нула разлетувањето кој овозможува...

LISAP Крајната L ексклузивни постојан рамномерност третман ефект нула разлетувањето кој овозможува...
LISAP крајната - LISAP

LISAP крајната
LISAP

шампон Владеачкиот КОСА мазна и Crespi ; специфичен третман за frizzy коса мазна и дека и, користи пре...

шампон Владеачкиот КОСА мазна и Crespi ; специфичен третман за frizzy коса мазна и дека и, користи пре...
LONDAWAVE - LONDA

LONDAWAVE
LONDA

БРАН ЛОСИОН S лосион за кадрава коса Лосион погоден за секаков вид на кадрици, благодарение на фо...

БРАН ЛОСИОН S лосион за кадрава коса Лосион погоден за секаков вид на кадрици, благодарение на фо...
LONDALOCK - LONDA

LONDALOCK
LONDA

БРАН ЛОСИОН S за обоени коса и порозна Формулација на креатин дека цементи оштетена коса. Структу...

БРАН ЛОСИОН S за обоени коса и порозна Формулација на креатин дека цементи оштетена коса. Структу...
OPTI.CARE - MATRIX

OPTI.CARE
MATRIX

OPTI.CARE е постојана ултра уред. Благодарение на патентираниот комплекс, долготрајни, го зајакнува к...

OPTI.CARE е постојана ултра уред. Благодарение на патентираниот комплекс, долготрајни, го зајакнува к...
OPTI.CURL - MATRIX

OPTI.CURL
MATRIX

OPTI.CURL е новиот Бран долг живот за сите типови на коса. Својата технологија, всушност, користи систе...

OPTI.CURL е новиот Бран долг живот за сите типови на коса. Својата технологија, всушност, користи систе...
OPTI.WAVE - MATRIX

OPTI.WAVE
MATRIX

е постојана алкални да нежни акција на косата кој делува на начин ultrabilanciata исклучиво каде се прису...

е постојана алкални да нежни акција на косата кој делува на начин ultrabilanciata исклучиво каде се прису...
екзотермичен бРАН - PAUL MITCHELL

екзотермичен бРАН
PAUL MITCHELL

за нормално и отпорни на косата За отпорни на косата, нормално и тенка. Формула, ослободен од амон...

за нормално и отпорни на косата За отпорни на косата, нормално и тенка. Формула, ослободен од амон...
Или бран Перм ? - SHOT

Или бран Перм ?
SHOT

е практична и иновативен систем кој ви овозможува да изберете секоја услуга и модуларен виткање и...

е практична и иновативен систем кој ви овозможува да изберете секоја услуга и модуларен виткање и...
AXENIA - SOCO

AXENIA
SOCO

Axenia ONDEMOVE е новиот мавтајќи систем во можност да се создаде волумен, поддршка и постојана undulations п...

Axenia ONDEMOVE е новиот мавтајќи систем во можност да се создаде волумен, поддршка и постојана undulations п...
AXENIA - SOCO

AXENIA
SOCO

технички бренд на Soco создаде две професионални системи потребни во рамките на салон за да добие к...

технички бренд на Soco создаде две професионални системи потребни во рамките на салон за да добие к...
текстура ПРОМЕНА - TOCCO MAGICO

текстура ПРОМЕНА
TOCCO MAGICO

Aacid повлажна бран Формулирани да работат во системот, наместо на алкалната киселина, зелено јабо...

Aacid повлажна бран Формулирани да работат во системот, наместо на алкалната киселина, зелено јабо...
лИНИЈА ACADEMY - VOLHAIR

лИНИЈА ACADEMY
VOLHAIR

долготрајни бран - постојан нови генерација на пченица протеини Обезбедува технички беспрекор...

долготрајни бран - постојан нови генерација на пченица протеини Обезбедува технички беспрекор...

X