Боја ❤️ на косата за развој

.
2023

Светот каталог на производи и прибор за професионални фризери
Боја на косата за развој

PRODUCTS N°: 101
OXID'O - ALFAPARF

OXID'O
ALFAPARF

хидроген пероксид крем стабилизира Антиоксидант стабилизира и миризливи. Збогатен со парична к...

хидроген пероксид крем стабилизира Антиоксидант стабилизира и миризливи. Збогатен со парична к...
Хидроген пероксид emulsified - ALLWAVES

Хидроген пероксид emulsified
ALLWAVES

Allwaves хидроген пероксид доаѓа во верзии неутрален и миризливи. Неговата emulsified формула обезбедува ...

Allwaves хидроген пероксид доаѓа во верзии неутрален и миризливи. Неговата emulsified формула обезбедува ...
OXIGEN - ARTIST

OXIGEN
ARTIST

Формулиран за подобрување на примена на боја на крем и, дури и на растојание од време ја задржува с...

Формулиран за подобрување на примена на боја на крем и, дури и на растојание од време ја задржува с...
Creme инвеститорот - ARTWORK

Creme инвеститорот
ARTWORK

Специјално дизајниран да се развие оптимално CURTICOLORCREATION ®, ви овозможува да се добие било валкање ...

Специјално дизајниран да се развие оптимално CURTICOLORCREATION ®, ви овозможува да се добие било валкање ...
ВИЗИИ ® AMMONIA БЕСПЛАТНО - ARTWORK

ВИЗИИ ® AMMONIA БЕСПЛАТНО
ARTWORK

детектор козметички Специјално дизајниран да се развие оптимално ВИЗИИ ® AMMONIA БЕСПЛАТНО Боење С...

детектор козметички Специјално дизајниран да се развие оптимално ВИЗИИ ® AMMONIA БЕСПЛАТНО Боење С...
010 окси - B-SPOT

010 окси
B-SPOT

производи за професионална бои и, riflessanti или bleaches. начин D употреба: , употреба во мешање на 1: 1 со б...

производи за професионална бои и, riflessanti или bleaches. начин D употреба: , употреба во мешање на 1: 1 со б...
ЗОК Color Line - BAREX

ЗОК Color Line
BAREX

антиоксидант Светло ефектот - 10/20/30/40 вол Нови оксиданс да цветот на meadowfoam, посебна состојка светл...

антиоксидант Светло ефектот - 10/20/30/40 вол Нови оксиданс да цветот на meadowfoam, посебна состојка светл...
BAXTER ПРОФЕСИОНАЛНА - BAXTER

BAXTER ПРОФЕСИОНАЛНА
BAXTER

активатор и антиоксидант Активатор е кремаста. На антиоксидант е емулзија крем достапни во 10 том...

активатор и антиоксидант Активатор е кремаста. На антиоксидант е емулзија крем достапни во 10 том...
BIOXID - BIACRE

BIOXID
BIACRE

антиоксидант Стабилизиран крем мазна текстура и униформа, кој било производ формулиран за мешање...

антиоксидант Стабилизиран крем мазна текстура и униформа, кој било производ формулиран за мешање...
Annes OXY - BIOSHINE

Annes OXY
BIOSHINE

мека текстура и крем за боење и белење. Професионални формула со висока стабилност во текот на вре...

мека текстура и крем за боење и белење. Професионални формула со висока стабилност во текот на вре...
Хидроген пероксид emulsified црна - BLACK

Хидроген пероксид emulsified црна
BLACK

хидроген пероксид црна е формулиран во emulsified верзија, која ја има предноста на поголема конзисте...

хидроген пероксид црна е формулиран во emulsified верзија, која ја има предноста на поголема конзисте...
Oxi злато 10 - CALMAR

Oxi злато 10
CALMAR

oxi злато 10 vol. / Vol 10 Емулзија антиоксидант крем миризлива дополнителни стабилизира. Компатибиле...

oxi злато 10 vol. / Vol 10 Емулзија антиоксидант крем миризлива дополнителни стабилизира. Компатибиле...
УНИВЕРЗАЛНА откривател - CAPILLUM

УНИВЕРЗАЛНА откривател
CAPILLUM

оксидирачки Емулзија УНИВЕРЗАЛНА откривател 10 тома Оксидирачки емулзија погоден за секаков ви...

оксидирачки Емулзија УНИВЕРЗАЛНА откривател 10 тома Оксидирачки емулзија погоден за секаков ви...
Cloe БОЈА OXYDANT - CAPILLUM

Cloe БОЈА OXYDANT
CAPILLUM

Емулзија оксидант збогатен со напредни мрсна формула врз Polyquaternium -6 и витамин Е. Содржи омекнување...

Емулзија оксидант збогатен со напредни мрсна формула врз Polyquaternium -6 и витамин Е. Содржи омекнување...
HT OXY КРЕМ - CHARME & BEAUTY

HT OXY КРЕМ
CHARME & BEAUTY

мека текстура и крем. Професионални формула со висока стабилност во текот на времето. HT OXY крем е д...

мека текстура и крем. Професионални формула со висока стабилност во текот на времето. HT OXY крем е д...
МАЖИ : SWEET детектор - CHARME & BEAUTY

МАЖИ : SWEET детектор
CHARME & BEAUTY

SWEET откривател Нежна формулација во крем. Детектор слатка 10 тома формулиран за комбинација со бо...

SWEET откривател Нежна формулација во крем. Детектор слатка 10 тома формулиран за комбинација со бо...
Мека боја активатор - CHARME & BEAUTY

Мека боја активатор
CHARME & BEAUTY

мека боја активатор Активатор специфични боја мека боја тон на тон. Содржи хидроген пероксид за 2...

мека боја активатор Активатор специфични боја мека боја тон на тон. Содржи хидроген пероксид за 2...
КРЕАТИВНО СТУДИО + - CREATIVE STUDIO

КРЕАТИВНО СТУДИО +
CREATIVE STUDIO

оксидирачки емулзија крем мека текстура и пријатно миризливи. Формулиран со заштитни состојки ка...

оксидирачки емулзија крем мека текстура и пријатно миризливи. Формулиран со заштитни состојки ка...
Imox - Оксидирачки Емулзија Крем - CREATTIVA

Imox - Оксидирачки Емулзија Крем
CREATTIVA

Imox е создаден за да се користи само во мешавина со Imajs на Creattiva со цел да се обезбеди оптимални резу...

Imox е создаден за да се користи само во мешавина со Imajs на Creattiva со цел да се обезбеди оптимални резу...
БОЈА ТАНЦ - DANCE COLOR

БОЈА ТАНЦ
DANCE COLOR

особено погоден со крем боја систем Боја на танц, е достапна верзија од 20/30/40 простори. кутија:. ши...

особено погоден со крем боја систем Боја на танц, е достапна верзија од 20/30/40 простори. кутија:. ши...
активатор миризлива - DANCE COLOR

активатор миризлива
DANCE COLOR

L активатор миризлива со органски Argan масло на физиолошка pH вредност. Таа има формулација внимател...

L активатор миризлива со органски Argan масло на физиолошка pH вредност. Таа има формулација внимател...
Активатори БРЗО ПОСЛЕДНИТЕ БОЈА - DEMERAL

Активатори БРЗО ПОСЛЕДНИТЕ БОЈА
DEMERAL

активатор на боја со брзо дејство формула која користи иновативен систем (IRS итно ослободување Syste...

активатор на боја со брзо дејство формула која користи иновативен систем (IRS итно ослободување Syste...
AFREA OXY - DIKSON

AFREA OXY
DIKSON

Формулиран за да се обезбеди најдобри перформанси на AFREA AMMONIA БЕСПЛАТНО боја и белење прав, AFREA OXY и...

Формулиран за да се обезбеди најдобри перформанси на AFREA AMMONIA БЕСПЛАТНО боја и белење прав, AFREA OXY и...
EMULSIONDOR EUROTYPE - DIKSON

EMULSIONDOR EUROTYPE
DIKSON

оксидирачки емулзија миризлива бои и discolorations. Формула стабилизира високо професионална. Професи...

оксидирачки емулзија миризлива бои и discolorations. Формула стабилизира високо професионална. Професи...
SYNERGY КРЕМ активатор SELIÀR - ECHOSLINE

SYNERGY КРЕМ активатор SELIÀR
ECHOSLINE

Activator зајакната со посебен синергија на природни кератин, Argan масло и ленено масло и свила протеин...

Activator зајакната со посебен синергија на природни кератин, Argan масло и ленено масло и свила протеин...
Хидроген пероксид КРЕМ - ECHOSLINE

Хидроген пероксид КРЕМ
ECHOSLINE

Формулиран за подобрување на примената на боја во крем, одржува почетна волумен дури и на растоја...

Формулиран за подобрување на примената на боја во крем, одржува почетна волумен дури и на растоја...
Стабилизиран хидроген пероксид - ECHOSLINE

Стабилизиран хидроген пероксид
ECHOSLINE

Формулиран за подобрување на примената на боја во крем, одржува почетна волумен дури и на растоја...

Формулиран за подобрување на примената на боја во крем, одржува почетна волумен дури и на растоја...
програмери - ELEGY

програмери
ELEGY

со 4 различни формулации од страна на инвеститорот до 40 тома, инвеститорот Елегија задоволат секо...

со 4 различни формулации од страна на инвеститорот до 40 тома, инвеститорот Елегија задоволат секо...
КИСЛОРОД СТРАСТ - EMMEDICIOTTO

КИСЛОРОД СТРАСТ
EMMEDICIOTTO

Ако ја изберете оваа емулзија е предноста на повеќе хомогени и мазна текстура која овозможува пол...

Ако ја изберете оваа емулзија е предноста на повеќе хомогени и мазна текстура која овозможува пол...
КИСЛОРОД миризлива H2O2 - ENVIE

КИСЛОРОД миризлива H2O2
ENVIE

Таа има пријатен мирис и заштитен крем со pH стабилизира. Достапна во варијанти : - Activator - 10 тома - 3% - ...

Таа има пријатен мирис и заштитен крем со pH стабилизира. Достапна во варијанти : - Activator - 10 тома - 3% - ...
OXYCREM - EUGENE PERMA

OXYCREM
EUGENE PERMA

Специфични за боите на оксидација и промена на бојата. Неговата употреба овозможува да се добие м...

Специфични за боите на оксидација и промена на бојата. Неговата употреба овозможува да се добие м...
ПЛАСТИЧНА антиоксидант - EXITENN

ПЛАСТИЧНА антиоксидант
EXITENN

оксидирачки емулзија стабилизира во сончање, употреба на бои и белење. Вградите успокоителен про...

оксидирачки емулзија стабилизира во сончање, употреба на бои и белење. Вградите успокоителен про...
Perfecta инвеститорот - FAIPA

Perfecta инвеститорот
FAIPA

е крем емулзија стабилизира антиоксидант. Тоа мешавини совршено со боите кои произведуваат bleaches. ...

е крем емулзија стабилизира антиоксидант. Тоа мешавини совршено со боите кои произведуваат bleaches. ...
Хидроген пероксид миризлива - FANOLA

Хидроген пероксид миризлива
FANOLA

оксидирачки емулзија миризлива лесен за користење дека ви овозможува да добиете соединета и хомо...

оксидирачки емулзија миризлива лесен за користење дека ви овозможува да добиете соединета и хомо...
ПЕРФОРМАНСИ TECH подготвени OXY - FARMAGAN

ПЕРФОРМАНСИ TECH подготвени OXY
FARMAGAN

емулзии со цел да се дејствува на сите типови на коса, со резултати се стабилизира во tempo.Realizzano сов...

емулзии со цел да се дејствува на сите типови на коса, со резултати се стабилизира во tempo.Realizzano сов...
Creme oxidante - FAUVERT PROFESSIONNEL

Creme oxidante
FAUVERT PROFESSIONNEL

на антиоксидант стабилизира формулација во крем со многу деликатна (concere омекнување на природно п...

на антиоксидант стабилизира формулација во крем со многу деликатна (concere омекнување на природно п...
Оксидирачки Емулзија Крем - FREE LIMIX

Оксидирачки Емулзија Крем
FREE LIMIX

ПЛАСТИЧНА антиоксидант FreeLimix, високо технолошки и пријатен овошен мирис, се меша совршено со боја ...

ПЛАСТИЧНА антиоксидант FreeLimix, високо технолошки и пријатен овошен мирис, се меша совршено со боја ...
Оксидирачки Емулзија Крем - FREE LIMIX

Оксидирачки Емулзија Крем
FREE LIMIX

' ПЛАСТИЧНА антиоксидант FreeLimix , висока технологија и пријатен овошен мирис, се меша совршено со бо...

' ПЛАСТИЧНА антиоксидант FreeLimix , висока технологија и пријатен овошен мирис, се меша совршено со бо...
GENY - GENY

GENY
GENY

Користи за постојани бои на оксидација. Производот се меша со боја крем или гел во сооднос препора...

Користи за постојани бои на оксидација. Производот се меша со боја крем или гел во сооднос препора...
Тоналност мека боја - GREEN LIGHT

Тоналност мека боја
GREEN LIGHT

уред активатор Овозможува козметички бои, без амонијак. Обезбедува одлична покриеност на бела к...

уред активатор Овозможува козметички бои, без амонијак. Обезбедува одлична покриеност на бела к...
CHROMATIQUE OXY ПЛАСТИЧНА - HANTESIS

CHROMATIQUE OXY ПЛАСТИЧНА
HANTESIS

Водород пероксид крем лесно миризлива да се елиминира лошите мирис на амонијак, обично се содржан...

Водород пероксид крем лесно миризлива да се елиминира лошите мирис на амонијак, обично се содржан...
свилен - HSA

свилен
HSA

антиоксидант КРЕМ Специфични оксидирачки емулзија за мешање со крем боја Свилени боја, но може д...

антиоксидант КРЕМ Специфични оксидирачки емулзија за мешање со крем боја Свилени боја, но може д...
КИСЛОРОД HTK - HTK

КИСЛОРОД HTK
HTK

крем емулзија антиоксидант заштита Оксидирачки емулзија спецификација за да го добиете најдобр...

крем емулзија антиоксидант заштита Оксидирачки емулзија спецификација за да го добиете најдобр...
OXILY 2020 година со ACP комплекс ® - ITELY

OXILY 2020 година со ACP комплекс ®
ITELY

оксидирачки емулзија, заштитни и се стабилизира pH избалансиран за боја и белилото косата. Суровин...

оксидирачки емулзија, заштитни и се стабилизира pH избалансиран за боја и белилото косата. Суровин...
AQUARELY ЕМУЛЗИЈА антиоксидант - ITELY

AQUARELY ЕМУЛЗИЈА антиоксидант
ITELY

оксидант крем емулзија рН контролирани и се стабилизираидеален кога се користи во синергија со AQU...

оксидант крем емулзија рН контролирани и се стабилизираидеален кога се користи во синергија со AQU...
MIXY млеко - KEMON

MIXY млеко
KEMON

млеко детектор козметички, делува во синергија со YO боја. Достапен во три формули: • MIXY млеко 1 : да ...

млеко детектор козметички, делува во синергија со YO боја. Достапен во три формули: • MIXY млеко 1 : да ...
Nayo - KEMON

Nayo
KEMON

активирање крем формулиран да дејствува во синергија со Nayo, помагајќи да се направи услуга на бое...

активирање крем формулиран да дејствува во синергија со Nayo, помагајќи да се направи услуга на бое...
UNI.OXY - KEMON

UNI.OXY
KEMON

универзална оксидирачки емулзија стабилизира за промена на бојата и боење. Достапен во четири ко...

универзална оксидирачки емулзија стабилизира за промена на бојата и боење. Достапен во четири ко...
Луо боја - крем стабилизатор - L OREAL

Луо боја - крем стабилизатор
L OREAL

крем стабилизатор во 25 тома, специјално формулиран за мешавина Луо боја. Начин на употреба:. меша...

крем стабилизатор во 25 тома, специјално формулиран за мешавина Луо боја. Начин на употреба:. меша...
Nutri -специфични активатор за платина - L OREAL

Nutri -специфични активатор за платина
L OREAL

антиоксидант специфични Platinium Platinium и без амонијак. Таа содржи нови активни липидите заврши што де...

антиоксидант специфични Platinium Platinium и без амонијак. Таа содржи нови активни липидите заврши што де...
Oxydant - оксидирачки емулзија - L OREAL

Oxydant - оксидирачки емулзија
L OREAL

на антиоксидант стабилизиран формулиран со мешавина на материи крем, сприхав, ракување. Целосно с...

на антиоксидант стабилизиран формулиран со мешавина на материи крем, сприхав, ракување. Целосно с...
RICHESSE детектор DE Diacolor - L OREAL

RICHESSE детектор DE Diacolor
L OREAL

крем стабилизира во 9 тома создаден за да се вклопуваат со Richesse де Diacolor. Набљудуваат во смесата сек...

крем стабилизира во 9 тома создаден за да се вклопуваат со Richesse де Diacolor. Набљудуваат во смесата сек...
Diacolor ПОСЕБНИ детектор Црвен - L OREAL

Diacolor ПОСЕБНИ детектор Црвен
L OREAL

користат исклучиво со црвено Diacolor секогаш се меша со сооднос од 1:2. кутија: 1000 ml шише ....

користат исклучиво со црвено Diacolor секогаш се меша со сооднос од 1:2. кутија: 1000 ml шише ....
INOA - L OREAL

INOA
L OREAL

детектор специфични за употреба со системот на коса боење INOA. пакет : 1000 ml шише ....

детектор специфични за употреба со системот на коса боење INOA. пакет : 1000 ml шише ....
Oxydant - L OREAL

Oxydant
L OREAL

на антиоксидант стабилизиран формулиран со мешавина на материи крем, сприхав, ракување. Целосно с...

на антиоксидант стабилизиран формулиран со мешавина на материи крем, сприхав, ракување. Целосно с...
Lirias OX - LIRIAS

Lirias OX
LIRIAS

Оксидирачки емулзија малку миризлива крем специфични мешање со белилото Lirias Русизбогатен со ком...

Оксидирачки емулзија малку миризлива крем специфични мешање со белилото Lirias Русизбогатен со ком...
инвеститорот ЛЕСНО - LISAP

инвеститорот ЛЕСНО
LISAP

крем емулзија базирани на високо квалитетна ланолин алкохоли. Систематскиот употреба со боење и ...

крем емулзија базирани на високо квалитетна ланолин алкохоли. Систематскиот употреба со боење и ...
БОЈА SYNC активатор - MATRIX

БОЈА SYNC активатор
MATRIX

Крем стабилизира во 9 тома создадени специјално за смесата со боја Sync. Начин на употреба: се меша ...

Крем стабилизира во 9 тома создадени специјално за смесата со боја Sync. Начин на употреба: се меша ...
Логики : Боја ДНК СИСТЕМ - MATRIX

Логики : Боја ДНК СИСТЕМ
MATRIX

развие целосно оксидација боја на косата логики БОЈА CREMES. Обезбедува стабилност и постојаност на ...

развие целосно оксидација боја на косата логики БОЈА CREMES. Обезбедува стабилност и постојаност на ...
COLORINSIDER - MATRIX

COLORINSIDER
MATRIX

Збогатен со маслиново масло, неговата текстура е повеќе густа и компактен, овозможувајќи за повеќ...

Збогатен со маслиново масло, неговата текстура е повеќе густа и компактен, овозможувајќи за повеќ...
MATRIX КРЕМ инвеститорот - MATRIX

MATRIX КРЕМ инвеститорот
MATRIX

развие целосно дамки или оксидација SOCOLOR.BEAUTY whitener светлината мајстор. Обезбедува стабилност и пос...

развие целосно дамки или оксидација SOCOLOR.BEAUTY whitener светлината мајстор. Обезбедува стабилност и пос...
Логики прозрачна КРЕМ осветлувач - MATRIX

Логики прозрачна КРЕМ осветлувач
MATRIX

Оксидирачки крем специфични за мешање со destaining логики Прозрачна Крем осветлувач. Достапен во 3 фо...

Оксидирачки крем специфични за мешање со destaining логики Прозрачна Крем осветлувач. Достапен во 3 фо...
COLORMAX - антиоксидант крем - MEDAVITA

COLORMAX - антиоксидант крем
MEDAVITA

Иновативни емулгатори, стабилизатори и Humectants обезбеди максимална придржување на косата и да се с...

Иновативни емулгатори, стабилизатори и Humectants обезбеди максимална придржување на косата и да се с...
ПЛАСТИЧНА антиоксидант - MIX-UP

ПЛАСТИЧНА антиоксидант
MIX-UP

оксидирачки емулзија миризлива лесен за употреба. Неговото формулирање овозможува да се добие ме...

оксидирачки емулзија миризлива лесен за употреба. Неговото формулирање овозможува да се добие ме...
OXYBIOCREAM - MIX-UP

OXYBIOCREAM
MIX-UP

Достапен во верзии: - 10 тома (3%) да го затемнуваат со тон и боја изветвена коса ; - 20 тома (6 %) за тон -н...

Достапен во верзии: - 10 тома (3%) да го затемнуваат со тон и боја изветвена коса ; - 20 тома (6 %) за тон -н...
Ваш - NAPURA

Ваш
NAPURA

INOILOXYGEN - оксидирачки емулзија Оксидирачки емулзија на течност и кремасти, специјално дизајниран...

INOILOXYGEN - оксидирачки емулзија Оксидирачки емулзија на течност и кремасти, специјално дизајниран...
Активатор GOLD чисто злато - OROTHERAPY

Активатор GOLD чисто злато
OROTHERAPY

Activator за специјални микро- активни златна боја со кератин и Argan масло. Нејзините специфични состав ...

Activator за специјални микро- активни златна боја со кератин и Argan масло. Нејзините специфични состав ...
КИСЛОРОД НАД - OVER COLOR

КИСЛОРОД НАД
OVER COLOR

кислород во КРЕМ миризлива јагода Се прикажува со мастило трајно оксидација. Треба да се меша со ...

кислород во КРЕМ миризлива јагода Се прикажува со мастило трајно оксидација. Треба да се меша со ...
КРЕМ активатор - PHILIP MARTINS

КРЕМ активатор
PHILIP MARTINS

Формулиран за подобрување на примената на боја и whitener (белење прав). Подобрува примената на крем в...

Формулиран за подобрување на примената на боја и whitener (белење прав). Подобрува примената на крем в...
КРЕМ антиоксидант - PLURA PROFESSIONAL LINE

КРЕМ антиоксидант
PLURA PROFESSIONAL LINE

антиоксидант крем погодна за боја оксидација и промена на бојата професионалец. Неговото формули...

антиоксидант крем погодна за боја оксидација и промена на бојата професионалец. Неговото формули...
H • ЗОНА - RENEE BLANCHE

H • ЗОНА
RENEE BLANCHE

Водород пероксид крем, пријатно миризливи, освежувачки и утешителен, со кокосово масло и пчелин в...

Водород пероксид крем, пријатно миризливи, освежувачки и утешителен, со кокосово масло и пчелин в...
OXY КРЕМ - RETRO PROFESSIONAL

OXY КРЕМ
RETRO PROFESSIONAL

течност крем дека мешавини совршено со било крем или гел боење оптимизирање на технички резултат ...

течност крем дека мешавини совршено со било крем или гел боење оптимизирање на технички резултат ...
Revlonissimo - REVLON PROFESSIONAL

Revlonissimo
REVLON PROFESSIONAL

МЛАДИ БОЈА EXCEL оксидирачки Антиоксидант за употреба со Revlon МЛАДИ БОЈА Excel. Тоа може да има белење ...

МЛАДИ БОЈА EXCEL оксидирачки Антиоксидант за употреба со Revlon МЛАДИ БОЈА Excel. Тоа може да има белење ...
Revlonissimo - ПЕРОКСИДНИТЕ - REVLON PROFESSIONAL

Revlonissimo - ПЕРОКСИДНИТЕ
REVLON PROFESSIONAL

антиоксидант крем Програмерите на бои косата Revlonissimo, користете 01:03 да се згусне, подобрување на в...

антиоксидант крем Програмерите на бои косата Revlonissimo, користете 01:03 да се згусне, подобрување на в...
Млеко миризлива детектор - SCENIC

Млеко миризлива детектор
SCENIC

антиоксидант крем На антиоксидант крем при ниски тома за тон -на- тон бои. кутија: 1000 ml шише ...

антиоксидант крем На антиоксидант крем при ниски тома за тон -на- тон бои. кутија: 1000 ml шише ...
ПЛАСТИЧНА антиоксидант - SCREEN

ПЛАСТИЧНА антиоксидант
SCREEN

Оксидирачки Емулзија Крем На антиоксидант крем, идеален за мешање со техника за боење:. КЛАСИК ко...

Оксидирачки Емулзија Крем На антиоксидант крем, идеален за мешање со техника за боење:. КЛАСИК ко...
COLOREVO OXY - SELECTIVE

COLOREVO OXY
SELECTIVE

емулзија се формулирани за да се постигне импресивни резултати во врска со COLOREVO. COLOREVO OXY е исто так...

емулзија се формулирани за да се постигне импресивни резултати во врска со COLOREVO. COLOREVO OXY е исто так...
КРЕМ активатор - SENSUS

КРЕМ активатор
SENSUS

делува во синергија со основните боја лекување SENS.US крем боја (M3K, кадифе и MC2) за подобро да навлеза...

делува во синергија со основните боја лекување SENS.US крем боја (M3K, кадифе и MC2) за подобро да навлеза...
ПЛАСТИЧНА антиоксидант миризлива - SERICOLOR

ПЛАСТИЧНА антиоксидант миризлива
SERICOLOR

со свила протеини Оксидирачки емулзија миризлива со најновата генерација. Благодарение на негов...

со свила протеини Оксидирачки емулзија миризлива со најновата генерација. Благодарение на негов...
БОЈА - SHOT

БОЈА
SHOT

е идеален производ за развој на оксидирачки акција со професионална боја на косата крем и професи...

е идеален производ за развој на оксидирачки акција со професионална боја на косата крем и професи...
ПРВА кавијар - SOA

ПРВА кавијар
SOA

детекторот во крем со кавијар активатор антиоксидант крем специјално збогатен со навлажнувачки...

детекторот во крем со кавијар активатор антиоксидант крем специјално збогатен со навлажнувачки...
AXENIA - ЛАБ НАПЛАТА - SOCO

AXENIA - ЛАБ НАПЛАТА
SOCO

оксидирачки емулзија за трајно боење. Емулзија е достапен на 10, 20, 30, 40 тома. Начин на употреба: AXENIA...

оксидирачки емулзија за трајно боење. Емулзија е достапен на 10, 20, 30, 40 тома. Начин на употреба: AXENIA...
KERAMINE H ПРОФЕСИОНАЛНА - SOCO

KERAMINE H ПРОФЕСИОНАЛНА
SOCO

е крем специфични антиоксидант за употреба со боење на косата крем Keramine H Professional со мешање сооднос...

е крем специфични антиоксидант за употреба со боење на косата крем Keramine H Professional со мешање сооднос...
STRUKTIS нУЛА - STRUKTIS

STRUKTIS нУЛА
STRUKTIS

Формула стабилизира. Содржи хидроген пероксид. Достапен во верзии: - 10 тома - 20 тома - 30 тома - 40 тома ...

Формула стабилизира. Содржи хидроген пероксид. Достапен во верзии: - 10 тома - 20 тома - 30 тома - 40 тома ...
Хидроген пероксид emulsified - TECHNIQUE

Хидроген пероксид emulsified
TECHNIQUE

Благодарение на синергетски акција, гарантира хомогени и униформа во текот на косата. Достапен во...

Благодарение на синергетски акција, гарантира хомогени и униформа во текот на косата. Достапен во...
TEOTEMA КРЕМ инвеститорот - TEOTEMA-COSMEDI

TEOTEMA КРЕМ инвеститорот
TEOTEMA-COSMEDI

Формулиран да се меша со други производи од обоени Teotema. Формулата на производот е калибриран да с...

Формулиран да се меша со други производи од обоени Teotema. Формулата на производот е калибриран да с...
oxi КРЕМ - TK

oxi КРЕМ
TK

течност крем дека мешавини совршено со било крем или гел боење оптимизирање на технички резултат ...

течност крем дека мешавини совршено со било крем или гел боење оптимизирање на технички резултат ...
VERACOLOR активатор - TMT

VERACOLOR активатор
TMT

со Argan масло Специфични активатор на водород пероксид -базирани миризлива да одговара на бојата, ...

со Argan масло Специфични активатор на водород пероксид -базирани миризлива да одговара на бојата, ...
DE- светло - oxi - TOCCO MAGICO

DE- светло - oxi
TOCCO MAGICO

оксидирачки емулзија Достапни во 10/20/30/40 тома, го одредува прав Универзална и крем Крем Decolor содрж...

оксидирачки емулзија Достапни во 10/20/30/40 тома, го одредува прав Универзална и крем Крем Decolor содрж...
Oxi боја - TOCCO MAGICO

Oxi боја
TOCCO MAGICO

оксидирачки емулзија за боење и белење со овошен мирис Единствена формулација прави на oxi боја а...

оксидирачки емулзија за боење и белење со овошен мирис Единствена формулација прави на oxi боја а...
ABSOLUTE АРТ - VITALITYS

ABSOLUTE АРТ
VITALITYS

производ висока стабилност, им овозможува непречено и кремасти смеса. Фино миризлива, тоа не кап...

производ висока стабилност, им овозможува непречено и кремасти смеса. Фино миризлива, тоа не кап...
Нула: ПОСЕБНИ активатор - VITALITYS

Нула: ПОСЕБНИ активатор
VITALITYS

формулирано за употреба во комбинација со крем оцветител нула. Само една можност да го зголеми ре...

формулирано за употреба во комбинација со крем оцветител нула. Само една можност да го зголеми ре...
ЛИНИЈА ACADEMY - кислород крем - VOLHAIR

ЛИНИЈА ACADEMY - кислород крем
VOLHAIR

КИСЛОРОД КРЕМ Академијата е специфична антиоксидант смесата да го добиете најдоброто резултати ...

КИСЛОРОД КРЕМ Академијата е специфична антиоксидант смесата да го добиете најдоброто резултати ...
Тон до активатори - VOLHAIR

Тон до активатори
VOLHAIR

активатори специфични бои тон до реалноста и фантазијата. Тие носат нежна заштитни и успокоителе...

активатори специфични бои тон до реалноста и фантазијата. Тие носат нежна заштитни и успокоителе...
Боја на допир ПЛАСТИЧНА - WELLA

Боја на допир ПЛАСТИЧНА
WELLA

БОЈА Touch Plus Дизајнирани да работат со своите крем боја, и боја во боја на допир Touch Plus, да обезбеди ...

БОЈА Touch Plus Дизајнирани да работат со своите крем боја, и боја во боја на допир Touch Plus, да обезбеди ...
Welloxon совршен - антиоксидант крем - WELLA

Welloxon совршен - антиоксидант крем
WELLA

Welloxon СОВРШЕНО е антиоксидант крем кој ви овозможува да се постигне повисока боја. Благодарение н...

Welloxon СОВРШЕНО е антиоксидант крем кој ви овозможува да се постигне повисока боја. Благодарение н...
XTRABYLIA ® - XTRO'

XTRABYLIA ®
XTRO'

XTRABYLIA ® OXYD (3%) Vol 10 Антиоксидант стабилизира крем пастелни бои на изветвена коса. XTRABYLIA ® OXYD (6%) Vol 20 ...

XTRABYLIA ® OXYD (3%) Vol 10 Антиоксидант стабилизира крем пастелни бои на изветвена коса. XTRABYLIA ® OXYD (6%) Vol 20 ...
жолта PEROXIDO - YELLOW

жолта PEROXIDO
YELLOW

Жолта PEROXIDO е стабилизиран хидроген пероксид богата кремаста парична казна восок може да се зашт...

Жолта PEROXIDO е стабилизиран хидроген пероксид богата кремаста парична казна восок може да се зашт...
LEVEX - ZETAVEL

LEVEX
ZETAVEL

детектор мека и OXICREAM Х - inium Детектор inium обалата е детектор и стабилизатор во крем откривање на ни...

детектор мека и OXICREAM Х - inium Детектор inium обалата е детектор и стабилизатор во крем откривање на ни...

X