Бои ❤️ косата

.
2024

Светот каталог на производи и прибор за професионални фризери
Бои косата

PRODUCTS N°: 160
AҪAI БОЈА - ACAI THERAPY

AҪAI БОЈА
ACAI THERAPY

AҪAÌ БОЈА постојан крем е сосема нов и многу нежен без амонијак. Тој нуди сите предности на класиче...

AҪAÌ БОЈА постојан крем е сосема нов и многу нежен без амонијак. Тој нуди сите предности на класиче...
VIOLETT 60 ПРОФЕСИЈА АЛ - ALCANTARA

VIOLETT 60 ПРОФЕСИЈА АЛ
ALCANTARA

боја крем VIOLETT 60 Professional. Боја крем е во гел и е на располагање во широк спектар на бои сите измешан...

боја крем VIOLETT 60 Professional. Боја крем е во гел и е на располагање во широк спектар на бои сите измешан...
COLOR.IT - БОЕЊЕ КРЕМ - ALDO FORTE

COLOR.IT - БОЕЊЕ КРЕМ
ALDO FORTE

Некои хемикалии како амонијак и parafenilendiammina, што се користи за производство на бои косата може да п...

Некои хемикалии како амонијак и parafenilendiammina, што се користи за производство на бои косата може да п...
COLOR.IT - КОСА БОЈА КРЕМ - ALDO FORTE

COLOR.IT - КОСА БОЈА КРЕМ
ALDO FORTE

е иновативна боење крем апсолутно безбеден за боја, просветвам или потемни вашата коса. Дава сјај ...

е иновативна боење крем апсолутно безбеден за боја, просветвам или потемни вашата коса. Дава сјај ...
3D коцка TECH - ALFAPARF

3D коцка TECH
ALFAPARF

ексклузивна технологија 3 -димензионални (3D коцка TECH). 3 компоненти се вклучени во формулата (MLV, ха ...

ексклузивна технологија 3 -димензионални (3D коцка TECH). 3 компоненти се вклучени во формулата (MLV, ха ...
Еволуција на БОЈА HCI - ALFAPARF

Еволуција на БОЈА HCI
ALFAPARF

Со својата чиста кристализиран micropigments HCI (Hyper Боја Интензивни систем) повеќе лесно и длабоко во ст...

Со својата чиста кристализиран micropigments HCI (Hyper Боја Интензивни систем) повеќе лесно и длабоко во ст...
Еволуција на контраст на боја - ALFAPARF

Еволуција на контраст на боја
ALFAPARF

Тоа е метод на боење со напредна технологија со цел да се постигне контраст на боја на темно база и...

Тоа е метод на боење со напредна технологија со цел да се постигне контраст на боја на темно база и...
Боја на косата КРЕМ - ALLWAVES

Боја на косата КРЕМ
ALLWAVES

е иновативна козметички боење ракување. Благодарение на примената на најнапредните козметика, се...

е иновативна козметички боење ракување. Благодарение на примената на најнапредните козметика, се...
БОЈА HOLD ® - Боја мултипликатор - ALTERNA

БОЈА HOLD ® - Боја мултипликатор
ALTERNA

- Enzymetherapy ®, боја HOLD е клинички докажано да обезбеди 10 пати интензитетот на бојата и подобра покрие...

- Enzymetherapy ®, боја HOLD е клинички докажано да обезбеди 10 пати интензитетот на бојата и подобра покрие...
ONE60NINE - ARTEGO

ONE60NINE
ARTEGO

боење технологија развиена од страна отстранување најагресивни состојки, без да се загрозат врз ...

боење технологија развиена од страна отстранување најагресивни состојки, без да се загрозат врз ...
CURTICOLORCREATION - ARTWORK

CURTICOLORCREATION
ARTWORK

боење крем, кои ги комбинира впечатливи бои иновативна технологија која ја штити кожата и косата. ...

боење крем, кои ги комбинира впечатливи бои иновативна технологија која ја штити кожата и косата. ...
ВИЗИИ AMMONIA БЕСПЛАТНО - боење слатка - ARTWORK

ВИЗИИ AMMONIA БЕСПЛАТНО - боење слатка
ARTWORK

е нова генерација на боја, без употреба на амонијак, да им даде нова услуга -боја и убавината на кос...

е нова генерација на боја, без употреба на амонијак, да им даде нова услуга -боја и убавината на кос...
дозволено - BAREX

дозволено
BAREX

сертифицирани органски М4 Висока технологија во комбинација со сертифицирани органски состојки...

сертифицирани органски М4 Висока технологија во комбинација со сертифицирани органски состојки...
ИНОВАЦИИ - BBCOS

ИНОВАЦИИ
BBCOS

EXTREME Црвен MIX Црвена боја кој користи иновативни новата генерација. Мешањето на екстремни Црвен м...

EXTREME Црвен MIX Црвена боја кој користи иновативни новата генерација. Мешањето на екстремни Црвен м...
кератин БОЈА - BBCOS

кератин БОЈА
BBCOS

постојан боење кератин -базирани Тоа е комбинација на деликатноста на боја, без амонијак, повеќе ...

постојан боење кератин -базирани Тоа е комбинација на деликатноста на боја, без амонијак, повеќе ...
Бојата на иновации - BBCOS

Бојата на иновации
BBCOS

боење ниска амонијак содржина А боја со ниски амонијак содржина со одлична покривност на бела ко...

боење ниска амонијак содржина А боја со ниски амонијак содржина со одлична покривност на бела ко...
Бес HI-FI Боја на косата - BES

Бес HI-FI Боја на косата
BES

козметички боење лекување липозоми фабрика Содржи липозоми зеленчук (burdock, ехинацеа, женшен, кан...

козметички боење лекување липозоми фабрика Содржи липозоми зеленчук (burdock, ехинацеа, женшен, кан...
Бес ПРОФЕСИОНАЛНА боење - BES

Бес ПРОФЕСИОНАЛНА боење
BES

лекување козметички боење растителни екстракти На растителни екстракти гликол (равнец, Burdock, Бре...

лекување козметички боење растителни екстракти На растителни екстракти гликол (равнец, Burdock, Бре...
X- искуството - BIOSKY

X- искуството
BIOSKY

боја крем Боење крем достапни во 65 нијанси. Содржи Алое Вера и креатин да се зачува структурата н...

боја крем Боење крем достапни во 65 нијанси. Содржи Алое Вера и креатин да се зачува структурата н...
ФЛЕШ ленти - BLACK

ФЛЕШ ленти
BLACK

белење прав тонирање Destaining прав со двојна белење акција и боја, која овозможува создавање на лен...

белење прав тонирање Destaining прав со двојна белење акција и боја, која овозможува создавање на лен...
SINTESIS БОЈА Creme - BLACK

SINTESIS БОЈА Creme
BLACK

крем боја Вкупниот покриеност на бела коса, почитување на косата за време на третманот, природно...

крем боја Вкупниот покриеност на бела коса, почитување на косата за време на третманот, природно...
COLORIANNE ПРЕСТИЖ ЕДЕН - BRELIL PROFESSIONAL

COLORIANNE ПРЕСТИЖ ЕДЕН
BRELIL PROFESSIONAL

нема амонијак Иновативен систем кој гарантира природна боја во масло, со чиста пигменти, резулта...

нема амонијак Иновативен систем кој гарантира природна боја во масло, со чиста пигменти, резулта...
PURE пигменти - CAPILLUM

PURE пигменти
CAPILLUM

обоени пигмент што го привлекува основно и средно бои. Формулација се меша со бои на оксидација, г...

обоени пигмент што го привлекува основно и средно бои. Формулација се меша со бои на оксидација, г...
БОЕЊЕ КРЕМ - CAPILLUM

БОЕЊЕ КРЕМ
CAPILLUM

резултат на формула збогатена со свила протеини. Ај се голема бои и голем рефлексии. Обезбедува вк...

резултат на формула збогатена со свила протеини. Ај се голема бои и голем рефлексии. Обезбедува вк...
Ботанички Боја на косата - CHENICE

Ботанички Боја на косата
CHENICE

боење амонијак слободни и P -фенилендиамин, со што се намалува ризикот од респираторни алергии. Не...

боење амонијак слободни и P -фенилендиамин, со што се намалува ризикот од респираторни алергии. Не...
Липозоми Боја на косата и бојата STRAIGHTLIGHTS - CHENICE

Липозоми Боја на косата и бојата STRAIGHTLIGHTS
CHENICE

боење постојани и полу- трајна основа со крем / гел кој гарантира вкупната покриеност на бела коса,...

боење постојани и полу- трајна основа со крем / гел кој гарантира вкупната покриеност на бела коса,...
VITON - CLYNOL

VITON
CLYNOL

крем боја, без амонијак Амонијак без боја, достапна во 35 нијанси. Совршено ги опфаќа сива коса. Зе...

крем боја, без амонијак Амонијак без боја, достапна во 35 нијанси. Совршено ги опфаќа сива коса. Зе...
VITON ЕКСПЕРТИЗА ВОЗРАСТ - CLYNOL

VITON ЕКСПЕРТИЗА ВОЗРАСТ
CLYNOL

постојана боја на косата VITON ЕКСПЕРТИЗА возраст е спектар на бои дизајнирани за зрелост на косат...

постојана боја на косата VITON ЕКСПЕРТИЗА возраст е спектар на бои дизајнирани за зрелост на косат...
КРЕАТИВНО СТУДИО + EXTREME СОВРШЕНСТВОТО - CREATIVE STUDIO

КРЕАТИВНО СТУДИО + EXTREME СОВРШЕНСТВОТО
CREATIVE STUDIO

КРЕАТИВНО СТУДИО + е професионална боја крем што им овозможува на професионалци да се добие. вкупн...

КРЕАТИВНО СТУДИО + е професионална боја крем што им овозможува на професионалци да се добие. вкупн...
А нова боја - без амонијак - DAVINES

А нова боја - без амонијак
DAVINES

Новиот Боја е иновативен систем во 3 компоненти, трајна боја со извонредни резултати. Лесен за упо...

Новиот Боја е иновативен систем во 3 компоненти, трајна боја со извонредни резултати. Лесен за упо...
БОЈА последните 10 ' - DEMERAL

БОЈА последните 10 '
DEMERAL

алхемија на скапоцени пигменти, со брза пенетрација, двојно рефлексија и максимална ефикасност н...

алхемија на скапоцени пигменти, со брза пенетрација, двојно рефлексија и максимална ефикасност н...
ЕЛЕМЕНТИ 5' - DEMERAL

ЕЛЕМЕНТИ 5'
DEMERAL

ЕЛЕМЕНТИ е направен за да се маскира во дискретна и неочекувани белокосиот човек. 6 нијанси во ист...

ЕЛЕМЕНТИ е направен за да се маскира во дискретна и неочекувани белокосиот човек. 6 нијанси во ист...
боја - DIKSON

боја
DIKSON

денес DIKSON палета е збогатен со изненадувачки иновации : бојата коректори во капки се меша со бои н...

денес DIKSON палета е збогатен со изненадувачки иновации : бојата коректори во капки се меша со бои н...
AFREA AMMONIA БЕСПЛАТНО - DIKSON

AFREA AMMONIA БЕСПЛАТНО
DIKSON

постојан оксидативен Фарби за коса системот од Dikson Coiffeur со кератин и масло Камелија oleifera во козме...

постојан оксидативен Фарби за коса системот од Dikson Coiffeur со кератин и масло Камелија oleifera во козме...
AMMONIA боја без DIKSON - DIKSON

AMMONIA боја без DIKSON
DIKSON

нов постојан оксидација боја на косата боење е потполно бесплатна на амонијак, стр -фенилендиамин...

нов постојан оксидација боја на косата боење е потполно бесплатна на амонијак, стр -фенилендиамин...
DIKSON БОЈА дополнителна премија - DIKSON

DIKSON БОЈА дополнителна премија
DIKSON

оксидација боење крем миризлива со протеини и растителни екстракти (слезово и камилица) активни н...

оксидација боење крем миризлива со протеини и растителни екстракти (слезово и камилица) активни н...
DIKSON протеини БОЈА СВИЛАТА - DIKSON

DIKSON протеини БОЈА СВИЛАТА
DIKSON

оксидација боење крем миризлива со протеини и растителни екстракти ( слезово и камилица ) активни ...

оксидација боење крем миризлива со протеини и растителни екстракти ( слезово и камилица ) активни ...
DIKSON БОЈА БИЛКИ - DIKSON

DIKSON БОЈА БИЛКИ
DIKSON

оксидација боење крем миризлива со протеини и растителни екстракти (слезово и камилица) активни н...

оксидација боење крем миризлива со протеини и растителни екстракти (слезово и камилица) активни н...
EXELLE РЕВОЛУЦИЈА Боја на косата СИСТЕМ - ELEGY

EXELLE РЕВОЛУЦИЈА Боја на косата СИСТЕМ
ELEGY

- Три фаза полу-постојано, нетранспарентно и осветлување - Обвивки вкус со комбинација на Exelle Капки...

- Три фаза полу-постојано, нетранспарентно и осветлување - Обвивки вкус со комбинација на Exelle Капки...
Добијам боја SWEET - ELGON

Добијам боја SWEET
ELGON

Земете Боја Долче е постојана боја целосно ослободени од амонијак коса, да им понуди на сите предн...

Земете Боја Долче е постојана боја целосно ослободени од амонијак коса, да им понуди на сите предн...
10 мин - ELGON

10 мин
ELGON

10 мин е постојана професионална коса боење крем со кератин кој обезбедува најдобри резултати на ...

10 мин е постојана професионална коса боење крем со кератин кој обезбедува најдобри резултати на ...
Добијам боја - ELGON

Добијам боја
ELGON

светла боја во природен ефект, долг живот. Карактеристики: - Лекување на акција, текстот е со екстр...

светла боја во природен ефект, долг живот. Карактеристики: - Лекување на акција, текстот е со екстр...
светлината - ELGON

светлината
ELGON

светлината е линија на директен боење само за професионална употреба. Целосна услуга салон боја в...

светлината е линија на директен боење само за професионална употреба. Целосна услуга салон боја в...
Мојата боја КРЕМ - EMMEDICIOTTO

Мојата боја КРЕМ
EMMEDICIOTTO

боја крем од многу високи перформанси што е дефинитивно на врвот професионалец во бои. Мојата бој...

боја крем од многу високи перформанси што е дефинитивно на врвот професионалец во бои. Мојата бој...
НАФТА БОЈА страст - амонијак слободен - EMMEDICIOTTO

НАФТА БОЈА страст - амонијак слободен
EMMEDICIOTTO

Претставува резултат од најнапредните : НАФТА БОЈА страст - слободен амонијак има пријатен мирис, ...

Претставува резултат од најнапредните : НАФТА БОЈА страст - слободен амонијак има пријатен мирис, ...
COLORDEFEND - EMSIBETH

COLORDEFEND
EMSIBETH

COLORDEFEND е линија на производи специфично за поддршка на техничката служба боја да се брани и да го з...

COLORDEFEND е линија на производи специфично за поддршка на техничката служба боја да се брани и да го з...
CROMAKEY масло - EMSIBETH

CROMAKEY масло
EMSIBETH

ROMAKEY масло е новиот систем на нафтата боење во high-tech амонијак- бесплатна и лесна за употреба, која о...

ROMAKEY масло е новиот систем на нафтата боење во high-tech амонијак- бесплатна и лесна за употреба, која о...
ТОПЛИНСКА БОЈА - EMSIBETH

ТОПЛИНСКА БОЈА
EMSIBETH

Ви благодариме на сите термална вода и, ТОПЛИНСКА Боја синоним за брилијантност и, Екстремно свет...

Ви благодариме на сите термална вода и, ТОПЛИНСКА Боја синоним за брилијантност и, Екстремно свет...
БОЈА лИНИЈА - EVERLINE

БОЈА лИНИЈА
EVERLINE

БОЈАТА професионални боење БОЕЊЕ професионални формулиран со природен алкохол добиен од масло ...

БОЈАТА професионални боење БОЕЊЕ професионални формулиран со природен алкохол добиен од масло ...
Perfecta крем боја - FAIPA

Perfecta крем боја
FAIPA

Perfecta крем боја е производ со мека, желатинозна својства, што го прави многу брзо мешање со оксидан...

Perfecta крем боја е производ со мека, желатинозна својства, што го прави многу брзо мешање со оксидан...
БЕЗБЕДНО ПРОФЕСИОНАЛНА крем боја - FAIPA

БЕЗБЕДНО ПРОФЕСИОНАЛНА крем боја
FAIPA

БЕЗБЕДНО професионална боја крем е крем Фарби за коса, постојан, пченица микроб масло за негување ...

БЕЗБЕДНО професионална боја крем е крем Фарби за коса, постојан, пченица микроб масло за негување ...
Три бои КРЕМ БОЈА - FAIPA

Три бои КРЕМ БОЈА
FAIPA

три бои крем е Фарби за коса, постојан, збогатен со етерично масло од чајно дрво слободни и заштита...

три бои крем е Фарби за коса, постојан, збогатен со етерично масло од чајно дрво слободни и заштита...
FARMAGAN Боја на косата - FARMAGAN

FARMAGAN Боја на косата
FARMAGAN

Единствена боење систем формулирани од страна лаборатории Farmagan ви овозможува да се добие од вита...

Единствена боење систем формулирани од страна лаборатории Farmagan ви овозможува да се добие од вита...
FARMAGAN Боја на косата AMMONIA БЕСПЛАТНО - FARMAGAN

FARMAGAN Боја на косата AMMONIA БЕСПЛАТНО
FARMAGAN

Colouring деликатна на косата, благодарение на формула без амонијак, во состојба да обезбеди целосна п...

Colouring деликатна на косата, благодарение на формула без амонијак, во состојба да обезбеди целосна п...
GYPTIS - FAUVERT PROFESSIONNEL

GYPTIS
FAUVERT PROFESSIONNEL

Патентирана вистински иновации од истражување и развој Fauvert, крем за нега на кожата coloranteGYPTIS има и...

Патентирана вистински иновации од истражување и развој Fauvert, крем за нега на кожата coloranteGYPTIS има и...
Framcolor Ѕвезденото - FRAMESI

Framcolor Ѕвезденото
FRAMESI

крем боја оксидација Подготвени да ги користат, Framcolor Ѕвезденото е понуден на неколку различни н...

крем боја оксидација Подготвени да ги користат, Framcolor Ѕвезденото е понуден на неколку различни н...
Framcolor ИДНИНА - FRAMESI

Framcolor ИДНИНА
FRAMESI

класичен боење крем Framcolor FUTURA е класичен боење на големата традиција која е добредојдена за свој...

класичен боење крем Framcolor FUTURA е класичен боење на големата традиција која е добредојдена за свој...
FRAMCOLOR2001 - FRAMESI

FRAMCOLOR2001
FRAMESI

боење крем за природен ефект Префинет, меки, природни, Framcolor 2001 сакан од страна на експерти од цел...

боење крем за природен ефект Префинет, меки, природни, Framcolor 2001 сакан од страна на експерти од цел...
БОЈА - FREE LIMIX

БОЈА
FREE LIMIX

А изборот на 107 нијанси за бескрајни можности за брилијантни бои и трајни. Боите се професионални, ...

А изборот на 107 нијанси за бескрајни можности за брилијантни бои и трајни. Боите се професионални, ...
Одбегнувајте PAINTBOX - екстремни бои - FUDGE

Одбегнувајте PAINTBOX - екстремни бои
FUDGE

Нема амонијак и без пероксид. Тоа ви овозможува да се во боја на коса, која се чини досадна и здодев...

Нема амонијак и без пероксид. Тоа ви овозможува да се во боја на коса, која се чини досадна и здодев...
Colorance Staycool русокоси и црнки - GOLDWELL

Colorance Staycool русокоси и црнки
GOLDWELL

Од свежи и блескав нијанси на бисери и скапоцени тонови на метали CoolProtect преку иновативна техноло...

Од свежи и блескав нијанси на бисери и скапоцени тонови на метали CoolProtect преку иновативна техноло...
ELumen - GOLDWELL

ELumen
GOLDWELL

трајна боја без киселинска оксидација Боја без оксидација без амонијак или негови деривати. Обез...

трајна боја без киселинска оксидација Боја без оксидација без амонијак или негови деривати. Обез...
TOPCHIC - GOLDWELL

TOPCHIC
GOLDWELL

постојана боја на косата Боење е крајно сигурен во секој чекор на услугата, овозможува да се изра...

постојана боја на косата Боење е крајно сигурен во секој чекор на услугата, овозможува да се изра...
Луксузни haircolor - GREEN LIGHT

Луксузни haircolor
GREEN LIGHT

крем боја Микро пигменти кои го сочинуваат производ им овозможи на мали износот на амонијак во н...

крем боја Микро пигменти кои го сочинуваат производ им овозможи на мали износот на амонијак во н...
Тоналност мека боја - GREEN LIGHT

Тоналност мека боја
GREEN LIGHT

жив колорит КРЕМ обалата слатка боење без амонијак Третман на амонијак- слободен боење крем е ис...

жив колорит КРЕМ обалата слатка боење без амонијак Третман на амонијак- слободен боење крем е ис...
ЖИВОТОТ БОЈА Њу Ејџ ФОРМУЛА - HALONIS

ЖИВОТОТ БОЈА Њу Ејџ ФОРМУЛА
HALONIS

боја крем од професионални формула богата со козметички супстанции одбрани бои и најновата генер...

боја крем од професионални формула богата со козметички супстанции одбрани бои и најновата генер...
CHROMATIQUE БОЈА НАПЛАТА - HANTESIS

CHROMATIQUE БОЈА НАПЛАТА
HANTESIS

има крем- гел база, која придонесува за вкупната покриеност на бела коса и остава косата мека и сја...

има крем- гел база, која придонесува за вкупната покриеност на бела коса и остава косата мека и сја...
CHROMATIQUE ПРИРОДАТА - HANTESIS

CHROMATIQUE ПРИРОДАТА
HANTESIS

CHROMATIQUE природа е постојана боја на косата без амонијак и без P- Phenilendiamine за природна боја, светла и д...

CHROMATIQUE природа е постојана боја на косата без амонијак и без P- Phenilendiamine за природна боја, светла и д...
Боја систем - бојата во 3D - HELEN SEWARD

Боја систем - бојата во 3D
HELEN SEWARD

совршена рамнотежа на козметички бои на HP формула, умее да ги реконструира природните пигментаци...

совршена рамнотежа на козметички бои на HP формула, умее да ги реконструира природните пигментаци...
HTK KREAMCOLOR - HTK

HTK KREAMCOLOR
HTK

HTK KREAMCOLOR е боја која ги уверува специјалисти боја совршено покривање на бела коса до 100% униформнос...

HTK KREAMCOLOR е боја која ги уверува специјалисти боја совршено покривање на бела коса до 100% униформнос...
ПРОФЕСИЈА Нема боја AM - INDOLA

ПРОФЕСИЈА Нема боја AM
INDOLA

постојана боја на косата без амонијак рехидратација А боја без амонијак и без мирис. Поплави секо...

постојана боја на косата без амонијак рехидратација А боја без амонијак и без мирис. Поплави секо...
ПРОФЕСИЈА RAPID БОЈА - INDOLA

ПРОФЕСИЈА RAPID БОЈА
INDOLA

боење Брза Десет минути на изложеност за да се добие боење беспрекорно и долготрајни. ПРОФЕСИЈА R...

боење Брза Десет минути на изложеност за да се добие боење беспрекорно и долготрајни. ПРОФЕСИЈА R...
Nutrilux - INTERCOSMO

Nutrilux
INTERCOSMO

Иновативна формула која ги комбинира ефикасноста на природната боја на резултатот за хеџ до 100% *. ...

Иновативна формула која ги комбинира ефикасноста на природната боја на резултатот за хеџ до 100% *. ...
Voila КРЕМ NATASPHERE 4 - крем боја - INTERCOSMO

Voila КРЕМ NATASPHERE 4 - крем боја
INTERCOSMO

нови Voila КРЕМ NATASPHERE 4 се базира на иновативна технологија микронизација на активни елементи со кои...

нови Voila КРЕМ NATASPHERE 4 се базира на иновативна технологија микронизација на активни елементи со кои...
црв - KAARAL

црв
KAARAL

крем боја со хидролизирани свила Крем боја со хидролизирани свила, за постојано колорит и хранлив...

крем боја со хидролизирани свила Крем боја со хидролизирани свила, за постојано колорит и хранлив...
SILKERA БОЕЊЕ КРЕМ - KAARAL

SILKERA БОЕЊЕ КРЕМ
KAARAL

Опсегот на боја анти-стареењето, идеален за оштетена коса кревка, кршливи и дехидрирани. Неговата ...

Опсегот на боја анти-стареењето, идеален за оштетена коса кревка, кршливи и дехидрирани. Неговата ...
CRAMER БОЈА - KEMON

CRAMER БОЈА
KEMON

постојан коса боење систем кој се базира на растителни масла Трајна боја боја класичен симбол на ...

постојан коса боење систем кој се базира на растителни масла Трајна боја боја класичен симбол на ...
Nayo - KEMON

Nayo
KEMON

постојана боја без амонијак и без parafenilendiammina, со природни екстракти од сертифицирани органски зем...

постојана боја без амонијак и без parafenilendiammina, со природни екстракти од сертифицирани органски зем...
ПЕРФОРМАНСИ HD - KEMON

ПЕРФОРМАНСИ HD
KEMON

Боење постојана висока дефиниција рефлексии исклучително остра и живописни. Иновативни HD пигмен...

Боење постојана висока дефиниција рефлексии исклучително остра и живописни. Иновативни HD пигмен...
YO колор систем : Nayo - KEMON

YO колор систем : Nayo
KEMON

YO колор систем е боја систем интегриран, посветен на заштита и благосостојба на коса со боја. А три...

YO колор систем е боја систем интегриран, посветен на заштита и благосостојба на коса со боја. А три...
NCW - KLERAL SYSTEM

NCW
KLERAL SYSTEM

боење прав Новиот боење прав активира со амонијак и вода без хидроген пероксид. Обезбедува зашти...

боење прав Новиот боење прав активира со амонијак и вода без хидроген пероксид. Обезбедува зашти...
MAJIREL MIX - L OREAL

MAJIREL MIX
L OREAL

MAJIREL MIX додава креативност во светот на боја со 6 бои концентрати да се меша со чиста Majirel и Majirouge да ...

MAJIREL MIX додава креативност во светот на боја со 6 бои концентрати да се меша со чиста Majirel и Majirouge да ...
Majiblond УЛТРА - L OREAL

Majiblond УЛТРА
L OREAL

За сите нијанси постои длабока третман за коса заштитени и светли долго. - Иновативна технологија ...

За сите нијанси постои длабока третман за коса заштитени и светли долго. - Иновативна технологија ...
Луо боја - боја свежи , светли, врежана - L OREAL

Луо боја - боја свежи , светли, врежана
L OREAL

боење кој просветлува оксидација со 2- глас 1 /2 до 3 нијанси во само 20 минути. Покриеност до 70 % од бел...

боење кој просветлува оксидација со 2- глас 1 /2 до 3 нијанси во само 20 минути. Покриеност до 70 % од бел...
MAJICONTRAST - убавина крем - L OREAL

MAJICONTRAST - убавина крем
L OREAL

MAJICONTRAST услуга Ви овозможува да се направи брзо, во 15 минута, во еден гест. Идеален за темно бази (ср...

MAJICONTRAST услуга Ви овозможува да се направи брзо, во 15 минута, во еден гест. Идеален за темно бази (ср...
Majirouge - L OREAL

Majirouge
L OREAL

- Совршен сива покриеност - Иновативна технологија ionene Г + Incell Цврсти бои, униформи, брилијантен и з...

- Совршен сива покриеност - Иновативна технологија ionene Г + Incell Цврсти бои, униформи, брилијантен и з...
Majirouge RUBILANE - L OREAL

Majirouge RUBILANE
L OREAL

благодарение на патент прекурсори Rubilane, новиот Црвена долготрајни, длабоки и брилијантен каракте...

благодарение на патент прекурсори Rubilane, новиот Црвена долготрајни, длабоки и брилијантен каракте...
Боја систем - LA BIOSTHETIQUE

Боја систем
LA BIOSTHETIQUE

боја крем А во боја кој овозможува одлична покриеност на бела коса, зачудувачки боја и интензивн...

боја крем А во боја кој овозможува одлична покриеност на бела коса, зачудувачки боја и интензивн...
Lanza - LANZA

Lanza
LANZA

боја дека фоките и заштитува косата благодарение на ексклузивното серум. цвет Шилд комплекс, кој ...

боја дека фоките и заштитува косата благодарение на ексклузивното серум. цвет Шилд комплекс, кој ...
ВИНГ БОЈА - LIRIAS

ВИНГ БОЈА
LIRIAS

боја крем коса Боја крем богат со протеини кои им овозможуваат не само да се во боја на коса, но за...

боја крем коса Боја крем богат со протеини кои им овозможуваат не само да се во боја на коса, но за...
LISAP ЧОВЕКОТ БОЈА - LISAP

LISAP ЧОВЕКОТ БОЈА
LISAP

Lisap Човекот боја е бојата професионални машки100 % амонијак Слободендизајнирани ад хок за современ...

Lisap Човекот боја е бојата професионални машки100 % амонијак Слободендизајнирани ад хок за современ...
ескалација ЛЕСНО - LISAP

ескалација ЛЕСНО
LISAP

е револуција на професионални боење: кремот е 100% амонијак слободен коса боење технологија HGL сист...

е револуција на професионални боење: кремот е 100% амонијак слободен коса боење технологија HGL сист...
ЛК ОВОШЈЕ - LISAP

ЛК ОВОШЈЕ
LISAP

Идеален за оштетена коса, Договорите и, особено дехидрирани. Во Природа и, Лаборатории за истражу...

Идеален за оштетена коса, Договорите и, особено дехидрирани. Во Природа и, Лаборатории за истражу...
Ескалација СЕГА БОЈА - LISAP

Ескалација СЕГА БОЈА
LISAP

апсолутно единствен во својата паметни технологија пет Чекор топење систем, препознавањето на ви...

апсолутно единствен во својата паметни технологија пет Чекор топење систем, препознавањето на ви...
COLORINSIDER - MATRIX

COLORINSIDER
MATRIX

боја трансформира искуство во момент на задоволство. Удобност во текот на примената, со почитувањ...

боја трансформира искуство во момент на задоволство. Удобност во текот на примената, со почитувањ...
Логики : Боја ДНК СИСТЕМ - MATRIX

Логики : Боја ДНК СИСТЕМ
MATRIX

оксидација боење гел за максимална креативност. Рефлексии чиста за бескрајни креативни решенија....

оксидација боење гел за максимална креативност. Рефлексии чиста за бескрајни креативни решенија....
DREAM.AGE - MATRIX

DREAM.AGE
MATRIX

DREAM.AGE од SOCOLOR.beauty е новата боја на оксидација ревитализација ниска амонијак содржината на која им ...

DREAM.AGE од SOCOLOR.beauty е новата боја на оксидација ревитализација ниска амонијак содржината на која им ...
Бојата MedaVita - MEDAVITA

Бојата MedaVita
MEDAVITA

боја крем за само- заштитни оксидација Боја крем збогатен со екстракт од Limnantes Алба, растение од се...

боја крем за само- заштитни оксидација Боја крем збогатен со екстракт од Limnantes Алба, растение од се...
Бојата superschiarente - MEDAVITA

Бојата superschiarente
MEDAVITA

само- заштитни оксидација боја крем Просветлува природна коса повеќе од 4 тони и е нежен, подобру...

само- заштитни оксидација боја крем Просветлува природна коса повеќе од 4 тони и е нежен, подобру...
Измеша - боење крем - MIX-UP

Измеша - боење крем
MIX-UP

Тинктура од новата генерација со свила протеини кои обезбедуваат мекост и сјај на косата. Измеша ...

Тинктура од новата генерација со свила протеини кои обезбедуваат мекост и сјај на косата. Измеша ...
Ваш - NAPURA

Ваш
NAPURA

чиста боја - без амонијак Од истражување на обновливи извори на зеленчук е роден. INOILNUANCES, чиста бо...

чиста боја - без амонијак Од истражување на обновливи извори на зеленчук е роден. INOILNUANCES, чиста бо...
ДУХОТ HI- допир систем боење - NEMESI

ДУХОТ HI- допир систем боење
NEMESI

NUTRIDEFENCE постојан оксидација боја Преструктурира тоталитетот на косата влакна за cosmeticità апсолутн...

NUTRIDEFENCE постојан оксидација боја Преструктурира тоталитетот на косата влакна за cosmeticità апсолутн...
БОЈА грижа систем - NYCE

БОЈА грижа систем
NYCE

од лабораториите NYCE е роден Боја грижа систем иновативни третман и Фарби за коса, со цел да се прес...

од лабораториите NYCE е роден Боја грижа систем иновативни третман и Фарби за коса, со цел да се прес...
Линијата боја грижа систем - NYCE

Линијата боја грижа систем
NYCE

БОЈА грижа систем Од лабораториите NYCE е роден Боја грижа систем иновативни третман и Фарби за к...

БОЈА грижа систем Од лабораториите NYCE е роден Боја грижа систем иновативни третман и Фарби за к...
NH3 - БЕСПЛАТНО Боја на косата - OPTIMA-COSMEDI

NH3 - БЕСПЛАТНО Боја на косата
OPTIMA-COSMEDI

OPTIMA AMMONIA NH3 БЕСПЛАТНО Боја на косата е постојана боја на косата без амонијак и без P- Phenilendiamine со кој...

OPTIMA AMMONIA NH3 БЕСПЛАТНО Боја на косата е постојана боја на косата без амонијак и без P- Phenilendiamine со кој...
бојата - PAUL MITCHELL

бојата
PAUL MITCHELL

постојана боја крем А постојан боење крем со рамномерно низок процент на амонијак. Оптимална пок...

постојана боја крем А постојан боење крем со рамномерно низок процент на амонијак. Оптимална пок...
Allys 10 - PAZZINI BEAUTY EXPERT

Allys 10
PAZZINI BEAUTY EXPERT

боја во 10 минути А професионални боење ефикасни во само 10 минути. Содржи macadamia масло, маслиново ма...

боја во 10 минути А професионални боење ефикасни во само 10 минути. Содржи macadamia масло, маслиново ма...
ОРГАНСКИ база на боја - PHILIP MARTINS

ОРГАНСКИ база на боја
PHILIP MARTINS

професионални коса боење. Таа не содржи никакви амонијак, резорцинол и paraphenylendiamine. Ај се светли и с...

професионални коса боење. Таа не содржи никакви амонијак, резорцинол и paraphenylendiamine. Ај се светли и с...
КОНЦЕПТ Боја на косата КРЕМ - PLURA PROFESSIONAL LINE

КОНЦЕПТ Боја на косата КРЕМ
PLURA PROFESSIONAL LINE

третман боја крем кој им овозможува осветлување 1-5 тонови, претставува иновативна формула калибр...

третман боја крем кој им овозможува осветлување 1-5 тонови, претставува иновативна формула калибр...
КОНЦЕПТ НЕ AMMONIA - PLURA PROFESSIONAL LINE

КОНЦЕПТ НЕ AMMONIA
PLURA PROFESSIONAL LINE

нова формула без амонијак и ППД, со чиста боја пигменти. Таа исто така содржи иновативен комплекс ...

нова формула без амонијак и ППД, со чиста боја пигменти. Таа исто така содржи иновативен комплекс ...
фенси БОЈА - PROFESSIONAL BY FAMA

фенси БОЈА
PROFESSIONAL BY FAMA

боење е составен од база во крем- гел кој им овозможува на осветлување, riflessare и боја истовремено. Н...

боење е составен од база во крем- гел кој им овозможува на осветлување, riflessare и боја истовремено. Н...
НАФТА систем концепт - PUNTI DI VISTA

НАФТА систем концепт
PUNTI DI VISTA

COLOROIL 100 % амонијак бесплатно НАФТА систем концепт е револуционерен систем за постојана боја во ма...

COLOROIL 100 % амонијак бесплатно НАФТА систем концепт е револуционерен систем за постојана боја во ма...
БОЈА фузија - REDKEN

БОЈА фузија
REDKEN

боење од иновативни гел- крем текстура која содржи протеини балансирана формулација врз основа н...

боење од иновативни гел- крем текстура која содржи протеини балансирана формулација врз основа н...
КАПАК фузија - REDKEN

КАПАК фузија
REDKEN

иновативни боење во крем, ниски во амонијак, за да се покријат висок процент на бела коса во една с...

иновативни боење во крем, ниски во амонијак, за да се покријат висок процент на бела коса во една с...
H • ЗОНА - RENEE BLANCHE

H • ЗОНА
RENEE BLANCHE

постојан боење збогатен со пчелин восок и Shea путер. Обезбедува хидратација и храна за коса за врем...

постојан боење збогатен со пчелин восок и Shea путер. Обезбедува хидратација и храна за коса за врем...
Ретро КЛАСИК - RETRO PROFESSIONAL

Ретро КЛАСИК
RETRO PROFESSIONAL

БОЕЊЕ крем - со свила протеини Боење на косата крем, обезбедува одлична покриеност на бела коса. О...

БОЕЊЕ крем - со свила протеини Боење на косата крем, обезбедува одлична покриеност на бела коса. О...
Ретро нУЛА - RETRO PROFESSIONAL

Ретро нУЛА
RETRO PROFESSIONAL

постојана боја крем без амонијак Ретро нула е многу деликатна крем постојан целосно нови и слобод...

постојана боја крем без амонијак Ретро нула е многу деликатна крем постојан целосно нови и слобод...
Синергиски Lab систем - REVIVRE

Синергиски Lab систем
REVIVRE

синергиски Lab систем е комплетната боја линија за да Свила протеини. Заштита, боја и хранливи мате...

синергиски Lab систем е комплетната боја линија за да Свила протеини. Заштита, боја и хранливи мате...
Revlonissimo NMT - ГЕЛ крем боја - REVLON

Revlonissimo NMT - ГЕЛ крем боја
REVLON

е нов концепт на постојани боење : нано- молекули на соја протеин регенерира кератин во длабочина, ...

е нов концепт на постојани боење : нано- молекули на соја протеин регенерира кератин во длабочина, ...
СУПЕР русокоси - REVLON

СУПЕР русокоси
REVLON

nanomolecular технологија се применува на собирање на многу светлина руса создаден за да се добие, во ед...

nanomolecular технологија се применува на собирање на многу светлина руса создаден за да се добие, во ед...
© DEEPSHINE чистото пигменти - RUSK

© DEEPSHINE чистото пигменти
RUSK

CONDITIONING крем боја со нано технологија Навлажнувачки крем боја DEEPSHINE БИО- Морско ТЕРАПИЈА чистото ...

CONDITIONING крем боја со нано технологија Навлажнувачки крем боја DEEPSHINE БИО- Морско ТЕРАПИЈА чистото ...
ESSENSITY БОЈА - SCHWARZKOPF

ESSENSITY БОЈА
SCHWARZKOPF

масло крем новата генерација на боја, без амонијак Нови ESSENSITY гаранции: • до 100 % покриеност • До 4 ...

масло крем новата генерација на боја, без амонијак Нови ESSENSITY гаранции: • до 100 % покриеност • До 4 ...
IGORA - Боја 10 - SCHWARZKOPF

IGORA - Боја 10
SCHWARZKOPF

трајна боја за 10 минути IGORA БОЈА 10 е професионална постојана боја за само 10 минути. Совршен за да се...

трајна боја за 10 минути IGORA БОЈА 10 е професионална постојана боја за само 10 минути. Совршен за да се...
IGORA - senea - SCHWARZKOPF

IGORA - senea
SCHWARZKOPF

постојана боја на косата Igora senea, првата постојана боја на косата за чувствителни скалпот тестира...

постојана боја на косата Igora senea, првата постојана боја на косата за чувствителни скалпот тестира...
OLIGOMINERALCREAM - SELECTIVE

OLIGOMINERALCREAM
SELECTIVE

За максимална покриеност на бела коса. Тоа го прави косата сјајна и свиленкаста, истовремено почи...

За максимална покриеност на бела коса. Тоа го прави косата сјајна и свиленкаста, истовремено почи...
MILDCOLOUR - SELECTIVE

MILDCOLOUR
SELECTIVE

крем боја, без мирис и нежно Живописни бои, светли и интензивна. MILDCOLOUR е крем боја нежни и кршливи к...

крем боја, без мирис и нежно Живописни бои, светли и интензивна. MILDCOLOUR е крем боја нежни и кршливи к...
OLIGOMINERAL EVO - SELECTIVE

OLIGOMINERAL EVO
SELECTIVE

Обезбедува богати бои, светла и хармоничен вкупно безбедност. Идеален за совршен сива покриеност....

Обезбедува богати бои, светла и хармоничен вкупно безбедност. Идеален за совршен сива покриеност....
COLOREVO - SELECTIVE

COLOREVO
SELECTIVE

COLOREVO Коса сензационално, полно тело и здрав благодарение на скапоцени комплекс на активни состо...

COLOREVO Коса сензационално, полно тело и здрав благодарение на скапоцени комплекс на активни состо...
МС 2 - Чиста енергија - SENSUS

МС 2 - Чиста енергија
SENSUS

МС 2 ; Чиста енергија и, Чиста емоција линија МС 2 роден да изненади Нејзината спој на технологијата...

МС 2 ; Чиста енергија и, Чиста емоција линија МС 2 роден да изненади Нејзината спој на технологијата...
БОЕЊЕ КРЕМ - SERICOLOR

БОЕЊЕ КРЕМ
SERICOLOR

со свила протеини Третманот е постојана боја Sericolor исклучителни и иновативни подготовка збогате...

со свила протеини Третманот е постојана боја Sericolor исклучителни и иновативни подготовка збогате...
ДНК БОЈА - SHOT

ДНК БОЈА
SHOT

напредни динамичен природна боја на овошје витамини на Тоа е боја терапија со одлични хидрантни ...

напредни динамичен природна боја на овошје витамини на Тоа е боја терапија со одлични хидрантни ...
ЉУБОВ ЗА КОСА - SHOT

ЉУБОВ ЗА КОСА
SHOT

LOVELY БОЈА паѓа во љубов со бојата на вашата коса без амонијак и без parafenilendiammina Револуционерниот Shot...

LOVELY БОЈА паѓа во љубов со бојата на вашата коса без амонијак и без parafenilendiammina Револуционерниот Shot...
ПРВА кавијар - SOA

ПРВА кавијар
SOA

козметички боење гел кавијар без амонијак А линијата на SOA кавијар што го збогатува производи од ...

козметички боење гел кавијар без амонијак А линијата на SOA кавијар што го збогатува производи од ...
AXENIA ЛАБ НАПЛАТА - SOCO

AXENIA ЛАБ НАПЛАТА
SOCO

овозможува да се добие високо прецизни резултати со едноставност и длабоко, интензивни бои со све...

овозможува да се добие високо прецизни резултати со едноставност и длабоко, интензивни бои со све...
KERAMINE H ПРОФЕСИОНАЛНА - SOCO

KERAMINE H ПРОФЕСИОНАЛНА
SOCO

БОЕЊЕ професионални оксидација со формулација врз основа на хидролизирани кератин, кој се грижи ...

БОЕЊЕ професионални оксидација со формулација врз основа на хидролизирани кератин, кој се грижи ...
Крем боја Delice - SOLFINE

Крем боја Delice
SOLFINE

ефикасно да одговори на желбата на cosmeticità и деликатес. Нежна коса боење крем збогатен со природни ...

ефикасно да одговори на желбата на cosmeticità и деликатес. Нежна коса боење крем збогатен со природни ...
природна боја - SOLFINE

природна боја
SOLFINE

Colouring постојан испразнет од paraphenylendiamine ниска амонијак содржина збогатен со природни комплекс врз ...

Colouring постојан испразнет од paraphenylendiamine ниска амонијак содржина збогатен со природни комплекс врз ...
БОЕЊЕ КРЕМ - STRUKTIS

БОЕЊЕ КРЕМ
STRUKTIS

на оксидација боја на косата коса крем кој ги почитува и ги третира нив нежно нивно чување сјајна ...

на оксидација боја на косата коса крем кој ги почитува и ги третира нив нежно нивно чување сјајна ...
STRUKTIS нУЛА - STRUKTIS

STRUKTIS нУЛА
STRUKTIS

е професионална коса боење врз основа на иновативна технологија која го продолжува ефектот на бо...

е професионална коса боење врз основа на иновативна технологија која го продолжува ефектот на бо...
Единствени - постојан коса боја крем - SUBRINA

Единствени - постојан коса боја крем
SUBRINA

уникатен е врз основа на технологијата Блесок Одраз : боја пигменти се во комбинација со молекули...

уникатен е врз основа на технологијата Блесок Одраз : боја пигменти се во комбинација со молекули...
Ботанически - без амонијак - TAHE

Ботанически - без амонијак
TAHE

основа на Argan масло, растителни восоци и заштитни фиксатор. Сите активни состојки се комбинирани в...

основа на Argan масло, растителни восоци и заштитни фиксатор. Сите активни состојки се комбинирани в...
БОЈА КРЕМ - TECHNIQUE

БОЈА КРЕМ
TECHNIQUE

иновативни боење козметика специјално формулиран за да се задоволат потребите на новите концепт...

иновативни боење козметика специјално формулиран за да се задоволат потребите на новите концепт...
NUAGE - TECHNIQUE

NUAGE
TECHNIQUE

без амонијак и без п- phenilendiamine Трајна боја, што претставува совршена синтеза на своите 3 активни с...

без амонијак и без п- phenilendiamine Трајна боја, што претставува совршена синтеза на своите 3 активни с...
TEOTEMA крем боја - TEOTEMA-COSMEDI

TEOTEMA крем боја
TEOTEMA-COSMEDI

TEOTEMA крем боја е боја технологија, формулирана врз основа на вредни козметички крем кој им овозмож...

TEOTEMA крем боја е боја технологија, формулирана врз основа на вредни козметички крем кој им овозмож...
АВТОРСКО ПРАВО КРЕАТИВНО БОЈА - TIGI HAIRCARE

АВТОРСКО ПРАВО КРЕАТИВНО БОЈА
TIGI HAIRCARE

постојана боја крем На речиси бескраен колекција на трајна боја крем овозможува на колорист да кр...

постојана боја крем На речиси бескраен колекција на трајна боја крем овозможува на колорист да кр...
УЛТРА боја - боја крем - TK

УЛТРА боја - боја крем
TK

боење на косата крем. Овозможува одлична покриеност на бела коса. Осветлување моќност до 4 нијанси...

боење на косата крем. Овозможува одлична покриеност на бела коса. Осветлување моќност до 4 нијанси...
VERACOLOR - TMT

VERACOLOR
TMT

амонијак -бесплатно боење крем со Argan масло Третман боја без амонијак, со Argan масло : светли и топл...

амонијак -бесплатно боење крем со Argan масло Третман боја без амонијак, со Argan масло : светли и топл...
Боја- тон' Волшебниот допир' со билки - TOCCO MAGICO

Боја- тон' Волшебниот допир' со билки
TOCCO MAGICO

крем боја Тоа е боја која, благодарение на зборовите ultrasafe, исто така погоден за повеќе деликатни ...

крем боја Тоа е боја која, благодарение на зборовите ultrasafe, исто така погоден за повеќе деликатни ...
Топла боја - тон' Волшебниот допир' - TOCCO MAGICO

Топла боја - тон' Волшебниот допир'
TOCCO MAGICO

ХЕРБ - боење крем Тоа е нов боја соодветна на кожата деликатна повеќе. Содржи билни екстракти, оме...

ХЕРБ - боење крем Тоа е нов боја соодветна на кожата деликатна повеќе. Содржи билни екстракти, оме...
ДОНЕСУВАЊЕ преку бојата - VARCARE

ДОНЕСУВАЊЕ преку бојата
VARCARE

постојана боја крем Со ниска концентрација на амонијак, не ја оштетува косата, нејзиниот микро п...

постојана боја крем Со ниска концентрација на амонијак, не ја оштетува косата, нејзиниот микро п...
визија производи - VISION PRODUCTS

визија производи
VISION PRODUCTS

вистинска боја боја крем со растителни екстракти Боја вистинска боја, со над 50 нијанси посветла ...

вистинска боја боја крем со растителни екстракти Боја вистинска боја, со над 50 нијанси посветла ...
ABSOLUTE АРТ - VITALITYS

ABSOLUTE АРТ
VITALITYS

иновативна технологија Çeffetto биномна загарантирани со ексклузивна формулација на Заштитник на н...

иновативна технологија Çeffetto биномна загарантирани со ексклузивна формулација на Заштитник на н...
ABSOLUTE чиста уметност - VITALITYS

ABSOLUTE чиста уметност
VITALITYS

Извадоци од чиста боја кои го прават бои посветла. Се користи во комбинација со боење крем АРТ апс...

Извадоци од чиста боја кои го прават бои посветла. Се користи во комбинација со боење крем АРТ апс...
нУЛА - VITALITYS

нУЛА
VITALITYS

од витално значење и деликатна боја, штити косата од коренот до врвот. НУЛА е постојана оксидација...

од витално значење и деликатна боја, штити косата од коренот до врвот. НУЛА е постојана оксидација...
Магма - WELLA

Магма
WELLA

просветлува и бои во еден чекор. Исто така погоден за коса со боја многу темно (на база 2). Таа се зас...

просветлува и бои во еден чекор. Исто така погоден за коса со боја многу темно (на база 2). Таа се зас...
XTRABYLIA БОЈА - XTRO'

XTRABYLIA БОЈА
XTRO'

боја линија роден од најнапредните истражување. Постојат нијанси кои дејствуваат со мекост, дава...

боја линија роден од најнапредните истражување. Постојат нијанси кои дејствуваат со мекост, дава...
жолта боја - YELLOW

жолта боја
YELLOW

жолта боја линија беше развиен со ексклузивна технологија и Aloetrix micropigments Кристализиран дека кори...

жолта боја линија беше развиен со ексклузивна технологија и Aloetrix micropigments Кристализиран дека кори...
Боја на косата КРЕМ НУЛА PPD - ZEROZERO39

Боја на косата КРЕМ НУЛА PPD
ZEROZERO39

иновативни боење систем со навлажнувачки својствадава козметички ефект и заштитниобезбедување ...

иновативни боење систем со навлажнувачки својствадава козметички ефект и заштитниобезбедување ...
LEVEX - ZETAVEL

LEVEX
ZETAVEL

LEVCOLOR inium боја техники А боја линија која вклучува: LEVCOLOR inium Афинитет боја на косата третман технол...

LEVCOLOR inium боја техники А боја линија која вклучува: LEVCOLOR inium Афинитет боја на косата третман технол...

X