.
2019
catàleg del Món de productes i accessoris per a perruquers professionalsThanks
for your vote 👍

X


PASSION COLOR D'OLI - amoníac lliure
PASSION COLOR D'OLI - amoníac lliure - EMMEDICIOTTO - Tints per al cabell

Rate this product:


4 click

PASSION COLOR D'OLI - amoníac lliure
EMMEDICIOTTO - Tints per al cabell


el nou color de la bellesa - sense amoníac

Representa el resultat de la més avançada : PASSION COLOR D'OLI - amoníac té una olor agradable, no causa ardor d'estómac perquè sense amoníac, altament estètic i actuar en el ple respecte de la pell i el cabell. Assegura una cobertura del 100%, amb resultats duradors. A més, la innovadora fórmula amb extractes de te verd i fulles d'oliva ajuda a protegir la millora de l'aparença del cabell, fent-los més cos, fort, saludable i vital amb una brillantor excepcional.
Shades 63 tons de petroli disponible al natural - NATURAL INTENS - ASH - GOLD - OR COURE - COURE - FANCY - CAOBA - VERMELL INTENS - DEEP PURPLE - BEIX - SUPERLIGHTENERS - BOOSTER 0,0 - OFFSET.
mètode d'ús:
- Dosi de mescla: 1 part COLOR D'OLI PASSIÓ + 1 Oxigen Passió ;
- Abans de l'aplicació no rentar-se els cabells, un raspall amb cura per treure qualsevol polvoritzacions residuals, fixadors, etc ;
- En aplicació de pentinat de tant en tant per distribuir uniformement la barreja de tintura i encoratjar l'acció ;
- Velocitat d'obturació : 30/35 minuts. Al seu venciment, aboqui una mica d'aigua en el cabell i emulsionar la barreja calenta de tint residual pentinant suaument. Espereu uns minuts, després esbandida i renti.
quadre :. 3 ampolles de 100 ml

X