2018
catàleg del Món de productes i accessoris per a perruquers professionals


català


SOL DE TONS
SOL DE TONS - IT&LY - Decolorant pel cabell

el seu únic d'escaneig

bleaching pols compactes per a treballs de forma lliure
Ultra compacta bleaching en pols ideal per exclusives s'alleugeria Freehand treballs com escombrar, ombres, shatush, bronde i splashlight. La seva fórmula especial basat en oli d'Argan, oli de Jojoba i preciós ingredients d'origen natural, un cop tot barrejat amb l'oxigen, es converteix en especialment calcari per ser utilitzat sense làmines.
El cabell blanquejats no interfereixen amb la resta del cabell per a un resultat únic i un típic efecte llampec al sol. Ideal per utilitzar en tons de cabell natural o tenyit rossa, marró o vermell. SUN tons permet aclarir fins a 6 tones, mantenint la fibra del cabell intacte i protegit. Tingui diversió creant un aspecte únic i personalitzat a cada client amb total seguretat i seguretat.
instruccions d'ús: barreja en un no-metàl·lic bol 1 tons SUN + 1,5 peces 10 20, 30, 40 vol oxigen. Aplicar al cabell sec. Deixar en 20 i 40 minuts. Posar sota una font de calor no és necessari. Esbandida bé i procedir a després xampú Color i la línia de Pro de Revivor ProColorist.
embalatge: bossa de 500gr.

Related

Itely AQUARELY ROS COMPACTE - IT&LY
ITELY FÀCILMENT ROS 2020 - IT&LY
HYDRALUX OLIO SOL TONS - IT&LY
REFLEXIONS - IT&LY
privacy policy